Έργα ψηφιακής οικονομίας στην περιοχή Lingang της Σαγκάης

Μια ομάδα έργων ψηφιακής οικονομίας ξεκινούν την Τετάρτη στην περιοχή Lingang, ένα τμήμα της ζώνης ελεύθερου εμπορίου της Σαγκάης της Ανατολικής Κίνας, ανέφερε το cnstock.com που διαχειρίζεται το πρακτορείο Xinhua.

Με συνολική επένδυση άνω των 18 δις γιουάν (περίπου 2,78 δις δολάρια ΗΠΑ), τα έργα καλύπτουν τομείς όπως η νέα γενιά υποδομών πληροφοριών, επικοινωνίες 5G, πολιτιστικά δεδομένα, ασφάλεια πληροφοριών, και έξυπνη εκπαίδευση.

Διαπιστώνεται ότι αυτά τα έργα θα προωθήσουν περαιτέρω την ανάπτυξη του κλάδου της ψηφιακής οικονομίας στην περιοχή Lingang, θα επιταχύνουν την ένταξη των μεθοριακών βιομηχανιών στην ψηφιακή οικονομία και θα προωθήσουν την αναβάθμιση του βιομηχανικού κλάδου. Η περιοχή Lingang που βρίσκεται στην ζώνη ελεύθερου εμπορίου της Σαγκάης άρχισε να λειτουργεί επίσημα το 2019.

Η νέα ενότητα θα ταιριάζει με το πρότυπο των πιο ανταγωνιστικών ζωνών ελεύθερου εμπορίου παγκοσμίως και θα διευκολύνει τις ξένες επενδύσεις και τις ροές κεφαλαίων πετυχαίνοντας την ελεύθερη ροή αγαθών, σύμφωνα με το αναπτυξιακό σχέδιο της περιοχής.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *