Το Νεπάλ είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός πολιτιστικού τουρισμού μεταξύ των Κινέζων ταξιδιωτών

Το περασμένο Σάββατο, 18 Μαΐου, ολοκληρώθηκε η 32η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Guangzhou (GITF).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το Συμβούλιο Τουρισμού του Νεπάλ, μαζί με επτά ιδιωτικές επιχειρήσεις στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο και το υποκατάστημα PATA Νεπάλ, συμμετείχαν με επιτυχία στην προώθηση του τουριστικού τομέα του Νεπάλ.

Τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Guangzhou, έκτασης 30.000 τετραγωνικών μέτρων, επισκέφτηκαν φέτος περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες από την Κίνα και άλλες χώρες.

Στο GITF 2024 που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου 2024, ο Lakpa Phuti Sherpa, ένα από τα Εκτελεστικά Μέλη του PATA Nepal Branch, ο Suresh Singh Budal, Διευθύνων Σύμβουλος του PATA Nepal Branch και ο Kundan Sharma, NTB Officer συμμετείχαν σε μια συζήτηση με θέμα «Nepal’s Toableurism Offers στους Κινέζους τουρίστες στην εποχή της κλιματικής αλλαγής», με συντονιστή τον Δρ. Timothy Lee, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Μακάο.

Ο Sujit Regmi, Εκτελεστικός Διευθυντής της Nepal Big Mountain Travel Company, είπε: «Παρατήρησα πολλούς ανθρώπους να ενδιαφέρονται να επισκεφτούν το Νεπάλ και υπήρξαν πολλές ερωτήσεις για το Νεπάλ στο περίπτερό μας. Καθώς εργαζόμαστε στην κινεζική αγορά εδώ και 11 χρόνια, πιστεύω ότι η συμμετοχή του Νεπάλ στο GITF φέτος είχε μεγάλο αντίκτυπο στην προβολή των προορισμών και στην προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας».

Το Guangzhou International Tourism Fair είναι μια μεγάλης κλίμακας τουριστική έκθεση με την αρχαιότερη και μεγαλύτερη ιστορία στην Κίνα. Μετά από 32 χρόνια ανάπτυξης από την ίδρυσή του το 1993, το GITF έχει γίνει μια πλατφόρμα εμπορίου πολιτισμού και τουρισμού με μεγάλη επιρροή και επαγγελματική δραστηριότητα στη Νότια Κίνα. Το GITF θα συνεχίσει να παρέχει στη βιομηχανία αξιόπιστες τουριστικές πληροφορίες, επαγγελματικές δραστηριότητες και εκθεσιακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθώς και να παρέχει στους εκθέτες διάφορες ευκαιρίες προώθησης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *