Ο παγκόσμιος γίγαντας logistics DHL ανοίγει κέντρο EV στη Σαγκάη

Ο παγκόσμιος γίγαντας logistics DHL Group ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει δημιουργήσει ένα κέντρο αριστείας στη Σαγκάη για ηλεκτρικά οχήματα (EV) που κατασκευάζονται στην Κίνα, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics για προϊόντα EV, όπως μπαταρίες, κινητήρες και φόρτιση. υποδομή.

Είναι το πρώτο κέντρο logistics EV που άνοιξε ο όμιλος στην Κίνα. Παλαιότερα, είχε κατασκευάσει τέτοια κέντρα σε χώρες όπως η Ινδονησία, το Μεξικό και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το κέντρο της Σαγκάης αναμένεται να παρέχει λύσεις εφοδιαστικής για πλήρη οχήματα και μπαταρίες, συμπεριλαμβανομένων εγκαταστάσεων αποθήκευσης, εγχώριας παραλαβής και πιστοποιημένων υπηρεσιών μεταφοράς για εισαγωγές και εξαγωγές σε εθνικό επίπεδο, και ένα συμμορφούμενο, διεθνές δίκτυο συνδυασμένων μεταφορών για μπαταρίες και πλήρη οχήματα, ομάδα.

Το νέο κέντρο θα ανοίξει επίσης περισσότερες από 50 αποθήκες και εγκαταστάσεις διανομής σε μεγάλες πόλεις της Κίνας για αποθήκευση και διαχείριση εισαγωγών και εξαγωγών, συμπεριλαμβανομένων εισαγωγών και εξαγωγών μπαταριών και πλήρων οχημάτων.

Η DHL διαθέτει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο για την υποστήριξη της συνεχούς επέκτασης και ανάπτυξης των κινεζικών επιχειρήσεων EV στην παγκόσμια αγορά. Με το νέο κέντρο της Σαγκάης, η DHL δεσμεύεται να γίνει ο προτιμώμενος συνεργάτης για πελάτες που θέλουν να επεκτείνουν τις διεθνείς δραστηριότητές τους, σύμφωνα με τη Niki Frank, Διευθύνουσα Σύμβουλο της DHL Global Forwarding Asia Pacific.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *