Η Σαγκάη εκδίδει προπληρωμένες κάρτες ταξιδιού για τη διευκόλυνση των εισερχόμενων ταξιδιωτών

Η Σαγκάη κυκλοφόρησε το Shanghai Pass, μια προπληρωμένη ταξιδιωτική κάρτα πολλαπλών χρήσεων, για να διευκολύνει την εύκολη πληρωμή από εισερχόμενους ταξιδιώτες και άλλους επισκέπτες που δεν είναι υπέρ της πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου.

Με μέγιστο υπόλοιπο 1.000 γιουάν (περίπου 140 δολάρια ΗΠΑ), το Shanghai Pass μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες σκηνές, όπως μέσα μαζικής μεταφοράς, πολιτιστικούς και τουριστικούς χώρους και εμπορικά κέντρα, σύμφωνα με την Shanghai City Tour Card Development Co., Ltd. που εκδίδει την κάρτα.

Η κάρτα μπορεί να αγοραστεί και να επαναφορτιστεί στα αεροδρόμια Hongqiao και Pudong, καθώς και σε μεγάλους σταθμούς του μετρό, όπως ο σταθμός People’s Square. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λεωφορεία, μετρό, ταξί, φεριμπότ και τουριστικά αξιοθέατα όπως ο Πύργος Oriental Pearl της Σαγκάης, το Μουσείο της Σαγκάης και το Πάρκο Άγριων Ζώων της Σαγκάης, δήλωσε η εταιρεία.

Οι κάτοχοι κάρτας μπορούν να επιστραφούν το υπόλοιπο ποσό όταν φύγουν από την πόλη.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την κάρτα για τις δημόσιες συγκοινωνίες σε ορισμένες άλλες πόλεις, όπως το Πεκίνο, το Guangzhou, το Xi’an, το Qingdao, το Chengdu, το Sanya και το Xiamen, δήλωσε η εταιρεία.

Οι κινεζικές αρχές έχουν λάβει μια σειρά μέτρων για να βελτιώσουν την άνεση του τουρισμού για τους εισερχόμενους επισκέπτες, καθώς οι αλλοδαποί που βασίζονται κυρίως σε τραπεζικές κάρτες και μετρητά ενδέχεται να βρουν εμπόδια και προκλήσεις με τις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου χωρίς μετρητά ή χωρίς κάρτα, που είναι επί του παρόντος η κυρίαρχη μέθοδος πληρωμής στην Κίνα.

Η Σαγκάη δέχτηκε 1,27 εκατομμύρια εισερχόμενους τουρίστες το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, αύξηση 250 τοις εκατό από έτος σε έτος, και αναμένεται να δεχθεί περίπου 5 εκατομμύρια εισερχόμενους τουρίστες για ολόκληρο το έτος, σύμφωνα με τη Δημοτική Διοίκηση Πολιτισμού και Τουρισμού της Σαγκάης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *