Η Changzhou της Κίνας πραγματοποιεί δραστηριότητες προώθησης πολιτισμού και τουρισμού στο Παρίσι

Η πόλη Changzhou στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας πραγματοποίησε πρόσφατα ένα συνέδριο προώθησης του πολιτισμού και του τουρισμού στο Παρίσι.

Το Μεγάλο Κανάλι στην Κίνα διασχίζει την πόλη Changzhou, ενώ η Γαλλία φημίζεται για τον ποταμό Σηκουάνα. Τα δύο μέρη, και τα δύο με μακρά ιστορία και πλούσια πολιτιστική χροιά, αγκάλιασαν την ευκαιρία για ανταλλαγές και αμοιβαία μάθηση.

Στην εκδήλωση, ο Chen Zhiliang, διευθυντής του τμήματος δημοσιότητας της Δημοτικής Επιτροπής CPC Changzhou, παρουσίασε την πόλη με θέμα “The Grand Canal: rencontre & delection”, ανίχνευσε τον δεσμό μεταξύ Changzhou και Γαλλίας και έδειξε τη βιομηχανική ίδρυση και τον πολιτισμό της Changzhou. κληρονομιά, που δείχνει τη γοητεία μιας ανοιχτής, ζεστής και βιώσιμης πόλης Changzhou.

Παραδοσιακή κινεζική ιατρική, μπλοκ εκτύπωση, τέχνη τσαγιού και λαϊκή μουσική και άλλα άυλα πολιτιστικά κειμήλια από την πόλη Changzhou παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιτρέποντας στους Γάλλους φίλους να γνωρίσουν την ομορφιά του παραδοσιακού κινεζικού πολιτισμού από κοντά.

Επιπλέον, η δραστηριότητα πολιτιστικής ανταλλαγής «The Grand Canal: rencontre & delectation» πραγματοποιήθηκε επίσης από τον Changzhou στο Yili Garden του Παρισιού.

Βρίσκεται στα νοτιοδυτικά προάστια του Παρισιού, το Yili Garden ήταν ο πρώτος κήπος κινέζικου στιλ στη Γαλλία με χαρακτήρες από τους παραδοσιακούς κινεζικούς κήπους Suzhou. Από το άνοιγμά του στο κοινό το 2004, πραγματοποιήθηκε εδώ μια σειρά από δραστηριότητες για τη διάδοση της κινεζικής κουλτούρας.

Επί του παρόντος, η Γαλλία προωθεί την «επαναβιομηχάνιση» που βασίζεται στην πράσινη καινοτομία. Ενώ η Changzhou της Κίνας, που ονομάστηκε πρωτεύουσα της νέας ενέργειας, είναι μια από τις κινεζικές πόλεις με την πληρέστερη βιομηχανική αλυσίδα νέας ενέργειας. Οι οικονομικές και εμπορικές ανταλλαγές μεταξύ της Κίνας Changzhou και της Γαλλίας γίνονται όλο και πιο συχνές.

Μέχρι στιγμής, 62 γαλλικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Alstom, Saint-Gobain, Faurecia, Decathlon και άλλων Fortune 500 και γνωστές πολυεθνικές εταιρείες, έχουν επενδύσει στο Changzhou.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *