Ο κλάδος των logistics της Κίνας συνεχίζει την ανοδική πορεία το 1ο τρίμηνο

Ο κλάδος των logistics της Κίνας παρουσίασε σταθερή απόδοση το πρώτο τρίμηνο (1ο τρίμηνο) του τρέχοντος έτους, καθώς η επιταχυνόμενη βιομηχανική παραγωγή αύξησε τη ζήτηση μεταφορών, σύμφωνα με έκθεση του κλάδου την Τρίτη.

Ο δείκτης που παρακολουθεί την αγορά logistics της χώρας διαμορφώθηκε στο 51,5% τον Μάρτιο, σημειώνοντας σημαντική αύξηση κατά 4,4 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με έναν μήνα νωρίτερα, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Logistics and Purchasing της Κίνας. Εν τω μεταξύ, ο δείκτης αποθήκευσης ενισχύθηκε κατά 8,1 ποσοστιαίες μονάδες από τον Φεβρουάριο στο 52,6% τον Μάρτιο.

Ο τομέας των logistics ξεκίνησε καλά φέτος, δήλωσε ο He Hui, επικεφαλής οικονομολόγος της ομοσπονδίας.

Με ισχυρές δραστηριότητες τόσο στα ανάντη όσο και στα κατάντη των αλυσίδων εφοδιασμού της χώρας, ο κλάδος των logistics σημείωσε βελτίωση των δεικτών του συνολικού όγκου των επιχειρήσεων, των νέων παραγγελιών και του ποσοστού χρήσης εξοπλισμού, είπε, σημειώνοντας ότι οι προσδοκίες των επιχειρήσεων ήταν γενικά αισιόδοξες.

Σε ανάλυση, ο δείκτης συνολικού όγκου επιχειρήσεων αυξήθηκε κατά 4,4 ποσοστιαίες μονάδες τον Μάρτιο στο 51,5%, και ο δείκτης νέων παραγγελιών αυξήθηκε κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες στο 53,4%. Ο δείκτης που μετρά τις επιχειρηματικές προσδοκίες έφτασε στο 55,3%, παραμένοντας στη ζώνη υψηλού κλίματος για δύο συνεχείς μήνες.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *