Οι κινεζικές και ιταλικές βιομηχανίες μόδας εμβαθύνουν τη συνεργασία ενισχύοντας τις ανταλλαγές

Η εβδομάδα Shenzhen-Milan Lifestyle Week πραγματοποιήθηκε στο Shenzhen, στην επαρχία Guangdong της νότιας Κίνας, από Τρίτη έως Παρασκευή, σηματοδοτώντας την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ της κινεζικής και της ιταλικής βιομηχανίας μόδας.

Ο Mario Boselli, πρόεδρος του Ιδρύματος Italy China Council Foundation (ICCF), ο οποίος έχει δεσμευτεί εδώ και καιρό στην προώθηση της σινο-ιταλικής οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας, πιστεύει ότι η κινεζική αγορά προσφέρει ευρείες ευκαιρίες για τις ιταλικές επιχειρήσεις.

Η εβδομάδα Shenzhen-Milan Lifestyle Week είναι μια σημαντική προσπάθεια της Shenzhen και του Μιλάνου να εμβαθύνουν τη συνεργασία και τις ανταλλαγές στη σύγχρονη βιομηχανία της μόδας.

Κατά την άποψη της Raffaella Godi, προέδρου του Ιταλικού Οργανισμού Επικοινωνίας Κιθάρας, η αλληλεπίδραση μεταξύ των βιομηχανιών μόδας των δύο χωρών στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ότι οι δύο διαφορετικές αλλά πολύ παρόμοιες κουλτούρες της Κίνας και της Ιταλίας μπορούν να συγκρουστούν για να δημιουργήσουν περισσότερους δημιουργικούς σπινθήρες.

Η Giliola Adele Maule, πρόεδρος του Camera Showroom Milano, μιας ανεξάρτητης ένωσης επιλεγμένων διεθνών εκθεσιακών χώρων μόδας στο Μιλάνο, είπε ότι η Εβδομάδα Μόδας έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κατάντη αγορά της αλυσίδας της βιομηχανίας μόδας, συγκεντρώνοντας πόρους από εγχώριους και διεθνείς σχεδιαστές, επωνυμίες, αγοραστές, ιδρύματα και πράκτορες, προωθώντας τη συγκέντρωση των αναπτυξιακών παραγόντων, επεκτείνοντας το βιομηχανικό οικοσύστημα και δίνοντας νέα ώθηση στην ανάπτυξη της βιομηχανίας της μόδας.

Ο Zhao Huizhou, ιδρυτής και επικεφαλής σχεδιαστής του Everyway Fashion Group, ελπίζει να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ Κινέζων και Ιταλών σχεδιαστών, ειδικών μόδας και τουρισμού μόδας, καθώς και μέσω της αμοιβαίας ενδυνάμωσης μεταξύ των πολιτισμών.

Η εβδομάδα Shenzhen-Milan Lifestyle έχει διευκολύνει αρκετές συμφωνίες βαθιάς συνεργασίας μεταξύ Κινέζων και Ιταλών επαγγελματιών της βιομηχανίας μόδας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *