Συναυλία στη Μογγολική πρωτεύουσα για την προώθηση της φιλίας Κίνας-Μογγολίας

Μια γκαλά συναυλία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη για την προώθηση της φιλίας Κίνας-Μογγολίας.

Η συναυλία, με τίτλο «Φιλία Κίνας-Μογγολίας: Απόηχοι του Δρόμου του Μεταξιού», συνδιοργανώθηκε από την Κινεζική Πρεσβεία στη Μογγολία, το Κινεζικό Πολιτιστικό Κέντρο στη Μογγολική πρωτεύουσα Ουλάν Μπατόρ και το Κρατικό Μουσικό και Χορευτικό Ωδείο της Μογγολίας.

«Η Μογγολία είναι φυσικός εταίρος στη συνεργασία Belt and Road και μία από τις πρώτες χώρες που υποστήριξαν την πρωτοβουλία», δήλωσε ο Κινέζος πρέσβης στη Μογγολία Shen Minjuan στην τελετή έναρξης.

Η εκπαιδευτική συνεργασία και οι πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών έχουν πραγματοποιηθεί ενεργά και έχουν επιτύχει καρποφόρα αποτελέσματα, αποτελώντας μια ζωντανή αντανάκλαση των δεσμών μεταξύ ανθρώπων που υποστηρίζονται από την Πρωτοβουλία Belt and Road, δήλωσε ο Shen.

Κατά τη διάρκεια της μίας ώρας συναυλίας, περίπου 100 δημοφιλείς Μογγολοί τραγουδιστές, μουσικοί και χορευτές παρουσίασαν ένα μείγμα από κινέζικα και μογγολικά διάσημα έργα.

Εν τω μεταξύ, μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Hello, China” άνοιξε εδώ την Τετάρτη, παρουσιάζοντας τη φυσική ομορφιά και την ανάπτυξη της Κίνας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *