Απευθείας πτήση Σαγκάη Νεπάλ

Το αεροπορικό δρομολόγιο που συνδέει τη Σαγκάη της ανατολικής Κίνας με το Κατμαντού, την πρωτεύουσα του Νεπάλ, ξεκίνησε το Σάββατο, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας απευθείας πτήσης μεταξύ των δύο προορισμών.

Η υπηρεσία μετ’ επιστροφής, που εκτελείται με αεροσκάφος Airbus A320, έχει προγραμματιστεί επί του παρόντος για κάθε Σάββατο. Η αεροπορική υπηρεσία θα επεκταθεί για να λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο, ξεκινώντας από τις 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την Αρχή του αεροδρομίου της Σαγκάης.

Το άνοιγμα της γραμμής απευθείας πτήσεων θα χτίσει μια νέα γέφυρα για τον «αεροπορικό δρόμο του μεταξιού» στη Νότια Ασία, η οποία θα προωθήσει καλύτερα τις οικονομικές και εμπορικές ανταλλαγές, τις πολιτιστικές ανταλλαγές και την τουριστική ανάπτυξη μεταξύ Κίνας και Νεπάλ, δήλωσε η αρχή του αεροδρομίου.

Επί του παρόντος, 101 αεροπορικές εταιρείες εκτελούν τακτικές πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Shanghai Pudong και το Shanghai Hongqiao International Airport, συνδέοντας 274 προορισμούς σε 45 χώρες.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *