Το φεστιβάλ Lotus στην επαρχία Nanchang αποφέρει καρποφόρα οικονομικά και εμπορικά αποτελέσματα

Το 7ο Οικονομικό, Εμπορικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ Lotus ολοκληρώθηκε πρόσφατα στην κομητεία Nanchang (Ζώνη Οικονομικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Xiaolan), στην επαρχία Jiangxi της ανατολικής Κίνας.

Διαρκώντας τρεις μήνες, η ολοκληρωμένη εκδήλωση περιελάμβανε περισσότερες από 40 δραστηριότητες, που κυμαίνονταν από πολιτιστικές δραστηριότητες, τουριστικές εμπειρίες έως επιχειρηματικές εκδηλώσεις, όπως τελετές υπογραφών, επαγγελματικές συναντήσεις και επενδυτικά συμπόσια.

Αυτή η έκδοση της γιορτής που γίνεται μια φορά το χρόνο έχει γόνιμα αποτελέσματα. Στην τελετή λήξης υπογράφηκαν συνολικά 24 έργα, συμπεριλαμβανομένων 17 έργων στη δευτερογενή βιομηχανία και επτά στον τομέα των υπηρεσιών, με συνολική αξία συμβολαίου 13,35 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 1,83 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) και 3,45 δισεκατομμύρια γιουάν, αντίστοιχα. Τα έργα, που εμπίπτουν σε διάφορους κλάδους, όπως αυτοκίνητα και ανταλλακτικά, πράσινα τρόφιμα, βιοϊατρική, κατασκευή έξυπνου εξοπλισμού, ημιαγωγοί και ολοκληρωμένα κυκλώματα και έξυπνα logistics, αναμένεται να τροφοδοτήσουν την εγκαθίδρυση ενός σύγχρονου βιομηχανικού συστήματος στον νομό.

Ο τουρισμός του νομού κέρδισε επίσης δυναμική χάρη στο φεστιβάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κομητεία προσέλκυσε συνολικά 10,718 εκατομμύρια τουρίστες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, επιτυγχάνοντας συνολικά έσοδα από τον τουρισμό 7,749 δισεκατομμυρίων γιουάν και εξαργυρώνοντας 32,7371 εκατομμύρια γιουάν κεφαλαίων υποστήριξης για χαρακτηριστικές τοποθεσίες πολιτιστικού τουρισμού.

Εκμεταλλευόμενος αυτή την ευκαιρία, η κομητεία, της οποίας το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) και τα δημοσιονομικά έσοδα ξεπέρασαν τις κομητείες Jiangxi για συνεχόμενα 13 χρόνια, προωθήθηκε περαιτέρω μέσω έξι δραστηριοτήτων προώθησης επενδύσεων μεγάλης κλίμακας.

Η Ζώνη Οικονομικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Xiaolan στην κομητεία Nanchang, μία από τις τρεις ζώνες ανάπτυξης σε εθνικό επίπεδο της πόλης Nanchang, βρίσκεται στο κέντρο της κεντρικής αστικής περιοχής του Nanchang και συνδέεται τόσο με την κάθετη αρτηρία της Κίνας του σιδηροδρόμου Beijing-Kowloon όσο και με την οριζόντια αρτηρία του σιδηροδρόμου υψηλής ταχύτητας Σαγκάη-Κουνμίνγκ.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *