Το CIIE είναι το ιδανικό φόρουμ” για την ενίσχυση της παρουσίας στην Κίνα

Η Έκτη Διεθνής Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας (CIIE) είναι «ένα ιδανικό φόρουμ» για τη συνεργασία με εταίρους και φορείς χάραξης πολιτικής, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Danfoss, Kim Fausing.

Το CIIE έχει προγραμματιστεί για τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου στη Σαγκάη. Θα είναι η τέταρτη φορά που η πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Δανία θα συμμετέχει στην Έκθεση.

Ο Fausing είπε στο Xinhua ότι η Κίνα είναι «μια κρίσιμη αγορά» και τόνισε τις βιώσιμες τεχνολογίες της Danfoss. Τόνισε την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας του στην Κίνα τα τελευταία 27 χρόνια, προσθέτοντας ότι η Κίνα είναι η «δεύτερη εγχώρια αγορά» της Danfoss.

«Είμαστε προσανατολισμένοι να επιταχύνουμε την πράσινη μετάβαση στην Κίνα και να υποστηρίξουμε τους διπλούς στόχους άνθρακα της χώρας», είπε.

Κατά τη διάρκεια της επερχόμενης Expo, η Danfoss αναμένεται να ανακοινώσει συνεργασίες με σημαντικούς στρατηγικούς εταίρους.

«Από την ανάκτηση θερμότητας του κέντρου δεδομένων έως τα ηλεκτροκίνητα κατασκευαστικά οχήματα, θα δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες των τεχνολογιών μας», πρόσθεσε.

Η παρουσίαση της εταιρείας «παγκοσμίως κορυφαίων λύσεων» στο CIIE θα είναι απαραίτητη για τη διεθνή ανάπτυξή της, σημείωσε ο Fausing.

Αποδίδει συνεργασίες με κινεζικές οντότητες στην εστίαση της Danfoss στην απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές, η οποία ευθυγραμμίζεται με την ατζέντα πράσινης ανάπτυξης της Κίνας, και τόνισε επίσης τη σημασία της ανάπτυξης λύσεων στην Κίνα για την κάλυψη των τοπικών απαιτήσεων.

Η δέσμευση της εταιρείας στην πράσινη οικονομία της Κίνας είναι επίσης εμφανής στην πρόσφατη έναρξη του εργαστηρίου Danfoss Global Green Refrigerants Compressors Laboratory στο Tianjin, «το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο» του είδους του, είπε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος είπε ότι η Danfoss κατασκευάζει επίσης μια δεύτερη φάση της πανεπιστημιούπολης Haiyan στην επαρχία Zhejiang, «για να εδραιώσει περαιτέρω το αποτύπωμά μας στην Κίνα».


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *