Συνέδριο για τις παγκόσμιες επενδύσεις, για το κλίμα, χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί στο Guangzhou της Νότιας Κίνας

Το 2023 Pearl Bay International Climate Investment and Financing Conference θα πραγματοποιηθεί στην περιφέρεια Nansha του Guangzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Guangdong της νότιας Κίνας από τις 17 έως τις 18 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο με θέμα «Χρηματοδότηση για το κλίμα για έναν καλύτερο κόσμο», στοχεύει στην εξυπηρέτηση του πράσινου τομέα με χαμηλές εκπομπές άνθρακα δημιουργώντας ένα ποικίλο, διεθνές σύστημα χρηματοδότησης και προωθώντας περαιτέρω την ανάπτυξη βιομηχανιών που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή στο Γκουανγκντόνγκ-Χονγκ Κονγκ -Macao Greater Bay Area.

Το συνέδριο σχεδιάζει να δημιουργήσει έναν κύριο χώρο στη Nansha και υποχώρους στο εξωτερικό στη Σιγκαπούρη, το Παρίσι και το Ντουμπάι.

Εκπρόσωποι από την κυβέρνηση, διεθνείς οργανισμούς, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δεξαμενές σκέψης θα συζητήσουν ένα νέο μονοπάτι για πράσινη ανάπτυξη και καινοτομία με χαμηλές εκπομπές άνθρακα ως απάντηση στην κλιματική αλλαγή.

Επιπλέον, μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως μια συλλογή έργων παγκόσμιας αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, μια έκθεση χρηματοδότησης και βιομηχανικής ανάπτυξης για το κλίμα και ένα κέντρο επενδύσεων και χρηματοδότησης για το κλίμα θα ξεκινήσει επίσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, για την προβολή των πρακτικών της Κίνας στις επενδύσεις και τη χρηματοδότηση του κλίματος και την επίδειξη Η δράση της Κίνας για την αντιμετώπιση ζητημάτων κλιματικής αλλαγής.

Σημειώνεται ότι το συνέδριο συνδιοργανώνεται από τη Λαϊκή Κυβέρνηση της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Xinhua και το Υπουργείο Οικολογίας και Περιβάλλοντος.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *