Συνέδριο για την ανάπτυξη του έξυπνου τουρισμού πραγματοποιήθηκε στο Nanjing

Το Συνέδριο Ανάπτυξης Έξυπνου Τουρισμού και η Έκθεση Επίδειξης Έξυπνου Τουρισμού πραγματοποιήθηκαν στη Nanjing, πρωτεύουσα της επαρχίας Τζιανγκσού, στις 23 Νοεμβρίου.

Με θέμα «Έξυπνος Τουρισμός: Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική, Νέα Προμήθεια», το συνέδριο είχε στόχο να επιταχύνει την ανάπτυξη του έξυπνου τουρισμού που χαρακτηρίζεται από ψηφιοποίηση, δικτύωση και ευφυΐα. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην προώθηση της καινοτομίας και της βελτίωσης σε μορφές τουρισμού, μεθόδους εξυπηρέτησης, πρότυπα κατανάλωσης και εργαλεία διαχείρισης. Επιδίωξε να καλλιεργήσει την εμφάνιση νέων προϊόντων, χώρων, σκηνών και οντοτήτων στη σφαίρα του έξυπνου τουρισμού.

Το συνέδριο, το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Ανάπτυξης Πόρων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και το Επαρχιακό Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού της Jiangsu, παρουσίασε την κυκλοφορία της «Εθνικής Έκθεσης Ανάπτυξης Έξυπνου Τουρισμού 2023» και την πρώτη παρτίδα «5G + Smart Τουρισμός» πιλοτικά έργα εφαρμογής. Αξιωματούχοι της δημοτικής κυβέρνησης του Suzhou και άλλες αρμόδιες αρχές μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους σε πρακτικές έξυπνου τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οργανώθηκαν συνεδρίες γύρω από θέματα όπως «Νέα έργα και σκηνές για καθηλωτικές εμπειρίες στον έξυπνο τουρισμό», «Νέες υπηρεσίες στον έξυπνο τουρισμό» και «Έξυπνος τουρισμός Big Data Platform». Αυτές οι συνεδρίες διευκόλυναν συζητήσεις και συνδέσεις σχετικά με τη νέα προσφορά και ζήτηση στον έξυπνο τουρισμό.

Το συνέδριο συγκέντρωσε ενεργή συμμετοχή εκπροσώπων πολιτιστικών και τουριστικών διοικητικών τμημάτων σε όλη τη χώρα, καθώς και βασικούς παράγοντες σε τεχνολογικές επιχειρήσεις, τουριστικές εταιρείες και αξιωματούχους από βιομηχανικές ενώσεις όπως η China Tourism Association. Η εκδήλωση σχεδιάστηκε για να τονώσει τη συνεργασία και την ανταλλαγή ιδεών, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα προς την έναρξη μιας μεταμορφωτικής εποχής στο τοπίο του έξυπνου τουρισμού στην Κίνα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *