Ο Tancheng στο Shandong της Κίνας βλέπει μια ακμάζουσα βιομηχανία παραδοσιακών μουσικών οργάνων

Η κομητεία Tancheng στη Σαντόνγκ της ανατολικής Κίνας δεν φείδεται κάθε προσπάθειας για την ενίσχυση της ανάπτυξης της βιομηχανίας erhu τα τελευταία χρόνια ως κινητήρια δύναμη για την οικοδόμησή της σε μια κορυφαία βάση παραγωγής erhu στην Κίνα.

Το Erhu είναι ένα παραδοσιακό μουσικό όργανο που χρησιμοποιείται ευρέως στην Κίνα.

Προκειμένου να προωθηθεί η σταθερή πρόοδος της βιομηχανίας παραγωγής erhu, η κομητεία κυκλοφόρησε μια παρτίδα προτιμησιακών πολιτικών και διευρυμένη υποστήριξη για τη βιομηχανία erhu στη χρηματοδότηση και την εξυπηρέτηση. Ένα μουσείο erhu και ένας εκθεσιακός χώρος erhu κατασκευάστηκαν στο Tancheng και ένα βιομηχανικό πάρκο ηλεκτρονικού εμπορίου erhu σχεδιάζεται να κατασκευαστεί , καθιστώντας το erhu από ένα απλό μουσικό όργανο σε πλέον συμφέρουσα βιομηχανία.

Επί του παρόντος, η παραγωγή erhu στο Tancheng καλύπτει 5 γύρω πόλεις και περισσότερα από 30 χωριά, με  εργαζόμενο άτομο που ασχολείται στη βιομηχανία να ξεπερνά τους 20.000 . Η κομητεία έχει ετήσια παραγωγή άνω των 300.000 erhu, αξίας περίπου 400 εκατομμυρίων γιουάν. Η παραγωγή και οι πωλήσεις του erhu εδώ αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 50% της Κίνας.

Συγκεκριμένα, προκειμένου να ενισχύσει την επιρροή της επωνυμίας της, η κομητεία Tancheng οργάνωσε ενεργά τοπικούς κατασκευαστές για να συμμετάσχουν σε εμπορικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και άλλα μέρη. Μέσω του Διαδικτύου και της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και του μοντέλου βιομηχανικής ανάπτυξης, η κομητεία έχει ξεκινήσει περισσότερες από 60 διαδικτυακές πωλήσεις καταστήματα σε πλατφόρμες όπως το Taobao, το Kuaishou, το Douyin κ.λπ., τα οποία επέκτειναν αποτελεσματικά το μερίδιο πωλήσεων του erhu στο εσωτερικό και στο εξωτερικό καθώς και βελτίωσαν το εισόδημα των κατοίκων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *