Νέο ισχυρότατο ιντερνετ από την Κίνα με δυνατότητα μεταφορά 150 ταινιών το δευτερόλεπτο

Η Κίνα, αναγνωρισμένη για τις τεχνολογικές της καινοτομίες, προωθεί τώρα την ανάπτυξη ενός εξαιρετικά γρήγορου δικτύου internet, το οποίο υπόσχεται να ξεπεράσει κατά πολύ τις τρέχουσες ταχύτητες. Η κινεζική εταιρεία Huawei, κορυφαίος παίκτης στον τομέα της τεχνολογίας, ανέφερε ότι το νέο δίκτυο θα μπορεί να μεταφέρει δεδομένα με εκπληκτική ταχύτητα, φτάνοντας τα 1.2 terabit ανά δευτερόλεπτο.

Το δίκτυο αυτό, που καθιστά δυνατή τη μεταφορά δεδομένων από 150 ταινίες σε μόλις ένα δευτερόλεπτο, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον της ταχείας και αποδοτικής διακίνησης πληροφοριών. Παρόλο που αυτές οι θεωρητικές ταχύτητες δεν αναμένεται να φτάσουν σύντομα στα σπίτια των καταναλωτών, οι επιπτώσεις τους στον επιχειρηματικό κόσμο είναι αναμφισβήτητες, με ταχύτερες μεταφορές δεδομένων και ενισχυμένες δυνατότητες σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας και επιχειρηματικών συναλλαγών.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, η Huawei και η China Mobile παρουσίασαν επίσημα αυτό το εντυπωσιακό δίκτυο, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Tsinghua και το Cernet, υποστηριζόμενο από την κυβέρνηση. Το δίκτυο κορμού, ως βασική δικτυακή υποδομή, αναμένεται να ενισχύσει την κυκλοφορία του διαδικτύου σε διαφορ


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *