Κώστας Φραγκογιάννης: Επισκέψεις στο Πεκίνο και Σαγκάη για Οικονομική Διπλωματία

Η Κίνα υποδέχεται σήμερα τον Έλληνα υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστα Φραγκογιάννη. Ο κ. Φραγκογιάννης, συνοδευόμενος από τη Μάιρα Μυρογιάννη, Γενική Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, ξεκινά το ταξίδι του από το Πεκίνο.

Εκεί, θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος της επίσκεψής του στις 3 Νοεμβρίου. Ακολούθως, θα μετακινηθεί προς Σαγκάη, όπου θα παραστεί στην τελετή έναρξης της 6ης έκδοσης της διεθνούς εμπορικής έκθεσης China International Import Expo (CIIE), που διεξάγεται την Κυριακή, και σε διάφορες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο ελληνικό περίπτερο.

Η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση αυτή χαρακτηρίζεται από την εκπροσώπηση με εθνικό περίπτερο, με την Enterprise Greece να αναλαμβάνει τον συντονισμό. Το περίπτερο παρουσιάζει πληθώρα θεμάτων, όπως βιομηχανία, ναυτιλία, εξειδικευμένη γαστρονομία, τουρισμό και πολιτισμό, ενώ ειδικός τομέας αφιερωμένος στα τρόφιμα φιλοξενεί εκπροσώπους 20 ελληνικών εταιρειών.

Η στρατηγική παρουσία της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας τονίζει την αφοσίωση στην ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο παγκόσμιο στερέωμα


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *