Η Jiangsu θα κατασκευάσει δύο νέες βάσεις καθαρής ενέργειας 10 εκατ. κιλοβατ

Η επαρχία Jiangsu της Ανατολικής Κίνας σχεδιάζει να κατασκευάσει δύο βάσεις καθαρής ενέργειας με ικανότητα παραγωγής 10 εκατομμυρίων κιλοβάτ η καθεμία μέχρι το τέλος του 2027 για να προωθήσει περαιτέρω την πράσινη ανάπτυξη της επαρχίας και τις χαμηλές εκπομπές άνθρακα.

Μέχρι το 2027, η εγκατεστημένη ισχύς της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας και των υπεράκτιων φωτοβολταϊκών στις παράκτιες περιοχές του Jiangsu αναμένεται να αυξηθεί κατά περισσότερα από 10 εκατομμύρια κιλοβάτ, αντίστοιχα.

Προκειμένου να αμβλυνθεί το πρόβλημα της «δύσκολης παράδοσης» καθαρής ενέργειας στις βόρειες και νότιες περιοχές του Jiangsu και να προωθηθεί αποτελεσματικά η κατανάλωση νέας καθαρής ενέργειας, η επαρχία θα υποστηρίξει τα βιομηχανικά πάρκα για την πραγματοποίηση ολοκληρωμένης εφαρμογής νέων τεχνολογιών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, όπως το AC και δίκτυο διανομής DC, νέα αποθήκευση ενέργειας και συμπληρωματική πολλαπλή ενέργεια, δήλωσε ο Cheng Liang, διευθυντής του Τμήματος Ανάπτυξης του State Grid Jiangsu Electric Power Co.

Σύμφωνα με τον Cheng, η State Grid Jiangsu Electric Power Co. θα επιταχύνει επίσης τον μετασχηματισμό και την αναβάθμιση των δικτύων κορμού της Jiangsu προωθώντας την κατασκευή παράκτιων καναλιών μετάδοσης 500 kV.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία θα επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας και θα προωθήσει περαιτέρω τη συγκέντρωση και ρύθμιση της νέας ενέργειας, του φορτίου ισχύος και της αποθήκευσης ενέργειας μέσω της συλλογικής λειτουργίας και του ιεραρχικού ελέγχου του κύριου δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, και του δικτύου διανομής και του μικροδικτύου, είπε ο Cheng.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *