Η δεύτερη Παγκόσμια Έκθεση Ψηφιακού Εμπορίου ολοκληρώθηκε με συμφωνίες άνω των 155 δις γιουάν

Συμφωνίες για 32 έργα συνολικής αξίας άνω των 155,8 δισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 22 δισεκατομμύρια ευρώ) συνήφθησαν από κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου στην μόλις ολοκληρώθηκε δεύτερη Global Digital Trade Expo που πραγματοποιήθηκε στο Hangzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Zhejiang της ανατολικής Κίνας, σύμφωνα με το επαρχιακό τμήμα εμπορίου.

Με θέμα «Ψηφιακό εμπόριο, παγκόσμια πρόσβαση», η έκθεση που έχει προγραμματιστεί από τις 23 έως τις 27 Νοεμβρίου έχει προσελκύσει 68 διεθνείς οργανισμούς και επιχειρηματικές ενώσεις, καθώς και περισσότερες από 800 επιχειρήσεις. Η Φινλανδία και η Νότια Αφρική έχουν προσκληθεί ως τιμώμενες χώρες.

Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης εκδήλωσης συζητήθηκαν καυτά θέματα όπως η διασυνοριακή ροή δεδομένων, η ψηφιακή χρηματοδότηση και η διακυβέρνηση της ψηφιακής ασφάλειας. Περισσότερες από εκατό δραστηριότητες αναμένονταν να πραγματοποιηθούν στην έκθεση, καθώς και τα ντεμπούτα περισσότερων από 100 προϊόντων και υπηρεσιών αιχμής στο ψηφιακό εμπόριο.

Η τρίτη Παγκόσμια Έκθεση Ψηφιακού Εμπορίου θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024 και η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Hangzhou την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στο μέλλον.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *