Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση κατασκευής του Διεθνούς Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Jinan Yellow River

Η τελετή παράδοσης και η πρώτη αντίστροφη μέτρηση έκθεσης του Διεθνούς Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Jinan Yellow River πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου στο Jinan, πρωτεύουσα της επαρχίας Shandong της ανατολικής Κίνας, η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης κατασκευής του έργου, επιτρέποντας στο κέντρο να πραγματοποιήσει έκθεση στο εγγύς μέλλον.

Με τα αποκαλυπτήρια του κόκκινου μεταξιού, οι επισκέπτες ξεκίνησαν από κοινού την αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη έκθεση του Διεθνούς Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Jinan Yellow River. Η διεθνής έκθεση εργαλειομηχανών και έξυπνου εξοπλισμού κατασκευής Jinan θα ξεκινήσει σύντομα εδώ.

Ο εκθεσιακός χώρος είναι χτισμένος με έναν γυάλινο θόλο από χάλυβα ύψους άνω των 75 μέτρων, ακριβώς σαν ένα λαμπρό μαργαριτάρι που βρίσκεται κοντά στην όχθη του Κίτρινου Ποταμού.

Ο συνολικός καθαρός εκθεσιακός χώρος του κέντρου φτάνει τα 510.000 τετραγωνικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένου ενός καθαρού εκθεσιακού χώρου σχεδόν 250.000 τετραγωνικών μέτρων σε πρώτη φάση.

Με την ολοκλήρωση, το εκθεσιακό κέντρο θα γίνει ένα ολοκληρωμένο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο παγκόσμιας κλάσης και θα είναι ικανό να πραγματοποιεί μεγάλα διεθνή συνέδρια.

Εν τω μεταξύ, το κέντρο αναμένεται να προωθήσει έντονα τον εκθεσιακό κλάδο στο Jinan για να φτάσει σε νέα ύψη και να γίνει μια βασική πλατφόρμα για τη σύνδεση του Jinan με τον κόσμο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *