Νέο κατάστημα Sensai στη Σαγκάη

Η μάρκα καλλυντικών Sensai πρόκειται να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα ναυαρχίδα στη Σαγκάη της Κίνας στις 27 Οκτωβρίου ως μέρος της επέκτασής της στην Ασία.

Η επωνυμία περιγράφει τον χώρο ως ένα «κατάστημα βασισμένο στην εμπειρία» που αντιπροσωπεύει τις βασικές του αξίες.

Ο χώρος χωρίζεται σε δύο περιοχές: ένα καθηλωτικό σπα εμπνευσμένο από την παραδοσιακή τελετή τσαγιού και μια εμπορική περιοχή που αναδεικνύει τη φιλοσοφία ομορφιάς του μεταξιού Koishimaru σε μινιμαλιστικό στυλ. Η διάταξη του καταστήματος περιλαμβάνει μονοπάτι κήπου (roji), χώρο αναμονής (machiai), αίθουσα τσαγιού (chashitsu) και χώρο αποστασιοποίησης (omiokuri).

Όλο το προσωπικό του καταστήματος κατέκτησε την τέχνη της παραδοσιακής ιαπωνικής φιλοξενίας, υποσχόμενος να προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία, πρόσθεσε η μάρκα. Η Sensai ενισχύει σταθερά την παρουσία της ως ιαπωνική μάρκα πολυτελείας, κυρίως στην Ευρώπη, τις τελευταίες δεκαετίες. Τα προϊόντα της πωλούνται πλέον σε περίπου 3600 καταστήματα σε περισσότερες από 40 χώρες.

Η Kao Corporation, η μητρική της εταιρεία, σχεδιάζει να κλιμακώσει την παγκοσμιοποίηση των εμπορικών σημάτων ομορφιάς της, επεκτείνοντας τις πωλήσεις της στην Κίνα και σε άλλα μέρη της Ασίας. Εκτός από τη Sensai, το χαρτοφυλάκιο της Kao περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις Molton Brown, Curel και Biore.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *