Η Τελετή Λήξης του 17ου Φεστιβάλ Τουρισμού Πολιτισμού Yichun Moon

Η τελετή λήξης του 17ου Φεστιβάλ Τουρισμού Πολιτισμού Yichun Moon πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Σεπτεμβρίου, στην επαρχία Jiangxi της Ανατολικής Κίνας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ξένοι φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Yichun, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κοντά την παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα.

Η θεματική τελετή λήξης, αφιερωμένη στον πολιτισμό του φεγγαριού, αποτελούνταν από τέσσερα κλασικά λαϊκά αξιοθέατα που εκτείνονταν από το αθλητικό κέντρο στο κέντρο της πόλης Yichun μέχρι την πλατεία πίσω από το δημοτικό κτίριο, προσφέροντας στο κοινό μια υπέροχη εικαστική πανδαισία.

Κατά τη διάρκεια της τελετής υπήρξε επίσης επίδειξη σύγχρονων drones, 1.000 drones έφτιαξαν 14 όμορφες συνθέσεις, φωτίζοντας τη νύχτα Yichun μαζί με το λαμπερό φεγγάρι στον έναστρο ουρανό.

Κατά τη διάρκεια του δέκατου έβδομου Φεστιβάλ Τουρισμού Πολιτισμού Yichun Moon, που προηγείται του επερχόμενου Φεστιβάλ Mid-Autumn, πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση του τοπικού πολιτισμού και του τουρισμού. Οι εκδηλώσεις αυτές περιλάμβαναν πολιτιστικά και καλλιτεχνικά προγράμματα και επίδειξη πυροτεχνημάτων.

Τα τελευταία χρόνια, με βάση τους πράσινους φυσικούς πόρους και τον τουρισμό πολιτιστικής κληρονομιάς, η κομητεία Yifeng προώθησε δυναμικά την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της πολιτιστικής και τουριστικής βιομηχανίας και κατασκεύασε διαδοχικά μια σειρά από έργα πολιτιστικού τουρισμού, όπως το Dongshan Scenic Area, το Tianbao Ancient Village κ.λπ.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *