Η εταιρεία State Grid Chongqing εθελοντικά θα βοηθήσει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας

Την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστευτικών Πτηνών φέτος, που έπεσε στις 14 Οκτωβρίου, η State Grid Chongqing Electric Power Company πραγματοποίησε μια εκδήλωση εθελοντικής υπηρεσίας από κοινού με το Chongqing Luhai International Communication Foundation και τη Chongqing International Culture Association, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα καλύτερο περιβάλλον οικοτόπων για τα πουλιά και να βοηθήσουν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

Έντεκα εθελοντές από την εταιρεία και 30 κοινωνικά στρατολογημένοι εθελοντές πήγαν στο βουνό Jinyun στο δήμο Chongqing της νοτιοδυτικής Κίνας για να μαζέψουν τα σκουπίδια και να καθαρίσουν το περιβάλλον διαβίωσης των πτηνών.

Οι εθελοντές από την State Grid Chongqing Electric Power Company εξήγησαν γνώσεις σχετικά με τις πράσινες έννοιες και την προστασία και τη διάσωση των πτηνών στους ντόπιους πολίτες και τους καθοδήγησαν να ευαισθητοποιήσουν για την προστασία των σπάνιων πτηνών, να συμμετάσχουν ενεργά στη συνοδεία της μετανάστευσης των πτηνών και να δημιουργήσουν από κοινού έναν καλύτερο βιότοπο περιβάλλον για τα πουλιά.

Οι εθελοντές έδωσαν επίσης εξηγήσεις για θέματα όπως η ασφάλεια του ηλεκτρικού ρεύματος που απασχολούν τους πολίτες και κάλεσαν τους ανθρώπους να αναπτύξουν μια ιδέα αγάπης για τη φύση, την προστασία της οικολογίας, τη ζωή με χαμηλές εκπομπές άνθρακα και την προώθηση της αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και φύσης και την αρμονική ανάπτυξη δικτύων προστασίας πτηνών και ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα τελευταία χρόνια, η State Grid Chongqing Electric Power Company έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολλαπλές εκδηλώσεις εθελοντικής υπηρεσίας που πραγματοποιούνται στο Chongqing με στόχο την προστασία των ενδιαιτημάτων των πτηνών, της βιοποικιλότητας κ.λπ.

Οι πύργοι ηλεκτροδότησης είναι σημαντικά “πρατήρια καυσίμων” για να ενδιαιτηθούν τα πουλιά, να ξεκουραστούν και να αναπαραχθούν. Το έργο προστασίας «μεταναστευτικών πτηνών» του State Grid βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δέκα χρόνια.

Το 2023, η State Grid Chongqing Electric Power Company ξεκίνησε ένα έργο προστασίας μεταναστευτικών πτηνών, στοχεύοντας τις περιοχές από τις οποίες διέρχονται γραμμές μεταφοράς 500 kV για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις συνήθειες των πτηνών και την τεχνολογία προειδοποίησης δραστηριότητας πτηνών, την ανάπτυξη οικολογικών συσκευών φωλιάς πουλιών, την καθοδήγηση των πτηνών για την κατασκευή φωλιών σε ασφαλείς περιοχές και να συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές για την επιστημονική προστασία των πτηνών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *