Δημιουργείται το Πακιστανοπολωνικό σώμα Δημοσιογράφων

Η Ένωση Δημοσιογράφων Όλων του Πακιστάν (APJA) και η Ένωση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Πολωνίας ένωσαν τα χέρια σε μια ιστορική κίνηση, υπογράφοντας Μνημόνιο Συνεννόησης για την ίδρυση του Πακιστανο-Πολωνικού Σώματος των Δημοσιογράφων. Αυτή η συλλογική προσπάθεια στοχεύει να προωθήσει βαθύτερες ανταλλαγές και συνεργασία μεταξύ δημοσιογράφων από το Πακιστάν και την Πολωνία, διευκολύνοντας τη βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ των δύο εθνών, εξυπηρετώντας παράλληλα καλύτερα τα συμφέροντα των δημοσιογράφων και από τις δύο χώρες.

Το Pakistan-Polish Journalists House αντιπροσωπεύει μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε αμοιβαία από την APJA και την Poland Media Association, αφιερωμένη στην προώθηση των αλληλεπιδράσεων και της συνεργασίας μεταξύ δημοσιογράφων που προέρχονται από το Πακιστάν και την Πολωνία. Αυτή η πρωτοβουλία απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε άλλους χρηματοπιστωτικούς ενδιάμεσους και συναφείς οργανισμούς από διαφορετικά έθνη να συμμετάσχουν, εμπλουτίζοντας περαιτέρω το πολύπλευρο δίκτυο.

Το Μνημόνιο υπεγράφη επισήμως από διακεκριμένους εκπροσώπους και των δύο οργανισμών. Ο Zaheer Alam και ο Abid Chaudhry, εξέχουσες προσωπικότητες του All Pakistan Journalists Association, εκπροσώπησαν την πακιστανική πλευρά, ενώ ο Poland Media Association εκπροσωπήθηκε από τον Marek Traczyk, υπογραμμίζοντας τη σημασία αυτής της διεθνούς συνεργασίας.

Το Πακιστάν-Πολωνικό Σπίτι των Δημοσιογράφων αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της APJA και της Ένωσης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Πολωνίας να διευκολύνουν τη συνεργασία και να προάγουν διαρκείς δεσμούς μεταξύ δημοσιογράφων από τα δύο έθνη. Αυτή η ένωση αναμένεται να αποφέρει μια σειρά από οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης πολιτιστικής κατανόησης, της κοινής τεχνογνωσίας και της προώθησης των διεθνών δημοσιογραφικών προτύπων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *