Ξεκίνησε η υπηρεσία μεταφοράς TIR μεταξύ Linyin και Μπισκέκ

Δεκάδες οχήματα που έφεραν αυτοκόλλητες ταινίες και σήματα TIR αναχώρησαν από την πόλη Linyi στην επαρχία Shandong της ανατολικής Κίνας την Τρίτη για το Μπισκέκ, την πρωτεύουσα του Κιργιστάν, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας διαδρομής οδικών μεταφορών TIR μήκους 5.500 χιλιομέτρων μεταξύ των δύο πόλεων και της πρώτης διαδρομής διεθνών οδικών μεταφορών TIR του Linyi.

Το Transport International Router (TIR) είναι ένα διεθνές σύστημα τελωνειακής διαμετακόμισης που βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων για τους μεταφορείς και τις τελωνειακές αρχές κατά τη διασυνοριακή διακίνηση εμπορευμάτων.

Με τις πινακίδες TIR στα οχήματα, τα εμπορεύματα μπορούν να μεταφερθούν στο Μπισκέκ, χωρίς εκτεταμένους και χρονοβόρους ελέγχους στα ενδιάμεσα σύνορα, σε μόνο 8 ημέρες, τουλάχιστον 17 ημέρες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με τον Xian Youtao, γενικό διευθυντή της Shandong Linman’ou International Logistics Co., Ltd.

Η εταιρεία είναι ο χειριστής των οχημάτων και η πρώτη εταιρεία της Linyi στην οποία έχει χορηγηθεί τελωνειακή έγκριση για μεταφορά στο πλαίσιο TIR.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *