Οι λόφοι του Guilin

Το Guilin είναι μια γραφική περιοχή που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Κίνας, στην περιοχή Guangxi.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο διάσημα και χαρακτηριστικά τοπία της Κίνας, διάσημα για την εξαιρετική ομορφιά και ομορφιά τους. Οι λόφοι Guilin είναι το κύριο σύμβολο της περιοχής και ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Κίνα.

Οι λόφοι Guilin είναι μοναδικοί καρστικοί λόφοι που σχηματίστηκαν από τη διάβρωση ασβεστολιθικών πετρωμάτων. Έχουν το χαρακτηριστικό σχήμα των τραπεζιών, των αλόγων, των πετρών και άλλων παράξενων μορφών που δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο.

Το Guilin βρίσκεται στον ποταμό Li Jiang, ο οποίος διασχίζει την περιοχή και είναι η κύρια διαδρομή για να θαυμάσετε αυτούς τους γραφικούς λόφους. Αυτή η περιοχή ονομάζεται συχνά γραφική περιοχή του ποταμού Li.

Ένα από τα πιο γοητευτικά αξιοθέατα της περιοχής είναι μια κρουαζιέρα με σχεδία μπαμπού στον ποταμό Li. Το ποτάμι περιβάλλεται από αυτούς τους εμβληματικούς λόφους, που καθρεφτίζονται στα ήρεμα νερά του, δημιουργώντας εκπληκτική θέα.

Οι λόφοι Guilin είναι διάσημοι για τους ασυνήθιστους βραχώδεις σχηματισμούς τους και καθένας από αυτούς έχει τη δική του ιστορία και θρύλους που σχετίζονται με το σχήμα του.

Τα τοπία των λόφων Guilin έχουν εμπνεύσει πολλούς Κινέζους ζωγράφους και ποιητές ανά τους αιώνες. Η ομορφιά τους έχει απαθανατιστεί σε πολλούς πίνακες και ποιήματα.

Η περιοχή Guilin Hills είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός τόσο για Κινέζους όσο και για ξένους ταξιδιώτες. Μια επίσκεψη σε αυτή την περιοχή προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία και την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη γοητεία της κινεζικής φύσης και πολιτισμού.

Η περιοχή Guilin Hills προστατεύεται ως φυσικό καταφύγιο για να διατηρήσει την ομορφιά και το οικοσύστημά της. Υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί για τη διατήρηση της φύσης που στοχεύουν στη διατήρηση του μοναδικού τοπίου. Οι λόφοι Guilin είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μέρη στην Κίνα και απολαμβάνουν την ομορφιά των γραφικών τοπίων τους. Είναι ένα μέρος που προσελκύει τόσο τους λάτρεις της φύσης όσο και όσους αναζητούν πολιτιστικές και ιστορικές εμπειρίες στην Κίνα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *