Οι κινεζικές εταιρείες αυτοκινήτων κερδίζουν τα βραβεία του AutoVision China στο Μόναχο της Γερμανίας

Οι κινεζικές εταιρείες αυτοκινήτων, BYD, GAC, Zeekr και Leapmotor κέρδισαν την ημέρα έναρξης του IAA Mobility 2023 τα βραβεία της πιο πολύτιμης μάρκας της χρονιάς υπό την AutoVision China στην παγκόσμια τελετή βραβείων AutoVision που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας την Τρίτη.

Κερδίζοντας για πρώτη φορά τέτοια βραβεία κατά τη διάρκεια μιας από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εκδηλώσεις κινητικότητας στον κόσμο – το IAA Mobility αντιπροσώπευσε ένα σημαντικό ορόσημο για τις κινεζικές μάρκες αυτοκινήτων που έχουν εισέλθει με επιτυχία στη διεθνή αγορά.

Μετά την τελετή απονομής, ο Li Zhenjing, οικονομικός σύμβουλος της κινεζικής πρεσβείας στη Γερμανία, ο Jan Heckmann, επικεφαλής της IAA στη Γερμανική Ένωση Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA) και ο Alexander Kammel, πρόεδρος του διεθνούς φεστιβάλ AutoVision Awards, ο Liu Yan, αναπληρωτής Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων της Κίνας και ο Shi Jianhua, αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Κίνας EV100 συγκεντρώθηκαν με άλλους βραβευμένους εκπροσώπους και καλεσμένους από διάφορες χώρες για να μοιραστούν απόψεις και να συζητήσουν την καινοτόμο ανάπτυξη της πράσινης κινητικότητας.

Ο Jan Heckmann με το IAA στο VDA σημείωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει άνευ προηγουμένου αλλαγές και κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει μόνος του. Ο μετασχηματισμός χρειάζεται την υποστήριξη της κοινωνίας. Μόνο βοηθώντας ο ένας τον άλλον μπορούν να βρεθούν τρόποι για να γίνει η κινητικότητα πιο αποτελεσματική, ασφαλής, γρήγορη και φιλική προς το περιβάλλον.

Ο Alexander Kammel, πρόεδρος του διεθνούς φεστιβάλ AutoVision Awards, πίστευε ότι τα AutoVision Awards είναι μια πλατφόρμα για παγκόσμια προβολή αυτοκινήτων, καινοτομία και ανταλλαγή ιδεών, που φιλοδοξεί να προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία για μελλοντική κινητικότητα.

Ο Chen Yong, πρόεδρος της AutoVision China, δήλωσε ότι οι κινεζικές μάρκες αυτοκινήτων πρέπει να μάθουν προηγμένη εμπειρία διαχείρισης επωνυμίας από τον κόσμο όταν ενσωματώνονται στη διεθνή αγορά και να παρέχουν στον κόσμο καθαρά και φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα νέας ενέργειας για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων για κινητικότητα.

Δημιουργήθηκαν το 1993, τα AutoVision Awards είναι κορυφαία διεθνή βραβεία για το αυτόματο δημιουργικό όραμα που απονέμονται κατά τη διάρκεια του IAA στο Μόναχο (πρώην Φρανκφούρτη) και υποστηρίζονται από τη VDA. Από την ίδρυσή του, τα AutoVision Awards διαθέτουν ισχυρή επιρροή στη διάδοση της μάρκας στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *