Η Zaozhuang αγκαλιάζει τα καρύδια και τη συγκομιδή του κάστανου

Το φρούτο που έπεσε σε όλο το έδαφος προανήγγειλε μια άφθονη συγκομιδή καρυδιών και κάστανων φέτος στο χωριό Huangshanjian της πόλης Zaozhuang στην επαρχία Shandong της ανατολικής Κίνας.

Το χωριό Huangshanjian βρίσκεται στα δυτικά της γραφικής περιοχής του βουνού Guishan, ανάντη της δεξαμενής Zhoucun, της πηγής πόσιμου νερού στην πόλη Zaozhuang. Το χωριό περιβάλλεται από βουνά στις τρεις πλευρές και η βλάστηση εδώ ξεπερνά το 97% και η περιεκτικότητα σε αρνητικά ιόντα οξυγόνου στον αέρα είναι εξαιρετικά υψηλή, καθιστώντας το μια φυσική μπάρα οξυγόνου.

Αναφέρεται ότι το χωριό Huangshanjian έχει ιστορία περισσότερα από 1400 χρόνια από τη δυναστεία των Τανγκ και το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής του χωριού ανήκει σε λοφώδες έδαφος, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για την ανάπτυξη της καστανιάς.

Από τη δεκαετία του 1990, οι κάτοικοι του χωριού στο χωριό Huangshanjian άρχισαν να καλλιεργούν κάστανα σε μεγάλη κλίμακα. Η ανώτερη γεωγραφική θέση και οι φυσικές συνθήκες κάνουν τους καρπούς του κάστανου που καλλιεργούνται στο χωριό Huangshanjian εξαιρετικής ποιότητας. Το χωριό έχει φυτέψει περισσότερα από 2.000 εκ. (περίπου 133 εκτάρια) κάστανα, με ετήσια παραγωγή πάνω από 1.000 τόνους κάστανα, και μέσω της καλλιέργειας κάστανων, η πλειοψηφία των χωρικών έχει επιτύχει αυξημένο εισόδημα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *