Η Kunshan διοργανώνει σόου φαναριών για το Φεστιβάλ μέσα του φθινοπώρου για την προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών

Το Kunshan, μια πόλη στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας, διοργάνωσε μια επίδειξη φαναριών στο Mid-Autumn Festival τη Δευτέρα για να προωθήσει τις πολιτιστικές ανταλλαγές στα στενά της Ταϊβάν.

Το φετινό φανάρι του Mid-Autumn Festival σηματοδοτεί την 11η διοργάνωση μιας τέτοιας δραστηριότητας από την έναρξή της το 2013.

Σημειώνεται ότι στην παράσταση έχουν χρησιμοποιηθεί ψηφιακός φωτισμός, επαυξημένη πραγματικότητα (AR) και άλλες τεχνολογίες για να γίνει πιο διαδραστική η δραστηριότητα.

Υπάρχουν δύο κύριοι χώροι φωτισμού για το φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένης της φωτεινής περιοχής Zhouzhuang και της φωτεινής περιοχής Kunshan Huiju Square.

Η δραστηριότητα στην περιοχή φωτός Zhouzhuang θα διαρκέσει από τις 25 Σεπτεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου 2024, ενώ αυτή στην περιοχή φωτός της πλατείας Kunshan Huiju θα λήξει στις 23 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Στην τελετή φωταγώγησης τη Δευτέρα, η πλατεία Kunshan Huiju βραβεύτηκε ως βάση επίδειξης για ανταλλαγές πολιτιστικού τουρισμού μεταξύ Jiangsu και Taiwan εντός της Κίνας.

Το Kunshan είναι μια από τις περιοχές με τις πιο εντατικές ταϊβανέζικες επενδύσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες στην ηπειρωτική Κίνα, τις πιο συχνές ανταλλαγές και συνεργασίες μεταξύ της Ταϊβάν και της ηπειρωτικής χώρας και τις πιο γόνιμες ανταλλαγές και συνεργασία μεταξύ των στενών.

Τα τελευταία 30 χρόνια, περισσότερα από 5.800 έργα που χρηματοδοτούνται από την Ταϊβάν έχουν εγκατασταθεί στο Kunshan, με σωρευτική επένδυση σχεδόν 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, και σχεδόν 100.000 Ταϊβανέζοι έχουν ζήσει και εργαστεί στο Kunshan.

Το Kunshan θα επιταχύνει την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας για να εμβαθύνει τη βιομηχανική συνεργασία μεταξύ των στενών και θα καταβάλει προσπάθεια για να προσφέρει ένα καλό περιβάλλον για τους Ταϊβανέζους για σπουδές, εργασία και διαμονή εδώ, σύμφωνα με τον Zhou Wei, επικεφαλής του κόμματος της Kunshan City.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *