Η Φινλανδία χαιρετίζει την επανέναρξη των ομαδικών εκδρομών από την Κίνα

Ο David Wu, διευθυντής Greater China του Visit Finland, δήλωσε σε πρόσφατη γραπτή συνέντευξη στο Xinhua ότι ήταν ενθουσιασμένος με την απόφαση της Κίνας να ανοίξει ξανά τον ομαδικό τουρισμό στη Φινλανδία.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας εξέδωσε πρόσφατα μια ειδοποίηση που επιτρέπει σε ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες διαδικτυακού τουρισμού σε εθνικό επίπεδο να πραγματοποιούν εξερχόμενες ομαδικές εκδρομές και να προσφέρουν πακέτα “πτήση + ξενοδοχείο” για Κινέζους πολίτες σε μια τρίτη παρτίδα επιλεγμένων χωρών και περιοχών, συμπεριλαμβανομένης της Φινλανδίας.

Ο Wu χαιρέτισε αυτή την εξέλιξη και είπε ότι βλέπει σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα.

“Η Κίνα, ως η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην παγκόσμια τουριστική ανάπτυξη. Καλωσορίζουμε ολόψυχα Κινέζους ομαδικούς τουρίστες να επισκεφθούν τη Φινλανδία τους επόμενους μήνες”, δήλωσε ο Wu.

Σημείωσε ότι η Φινλανδία είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους Κινέζους τουρίστες, ειδικά για τους ταξιδιώτες αναψυχής. Το Βόρειο Σέλας, ο Άγιος Βασίλης και τα ξενοδοχεία πάγου έχουν προσελκύσει πολλούς Κινέζους τουρίστες.

Ο Wu είπε ότι πιστεύει ότι το μέλλον της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τουρισμό και την πολιτική αεροπορία, καθώς και τις πολιτιστικές ανταλλαγές, φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Με την επανέναρξη του ομαδικού τουρισμού, η τουριστική συνεργασία μεταξύ Φινλανδίας και Κίνας αναμένεται να γίνει πιο ενεργή, παρέχοντας περισσότερες ευκαιρίες για αμοιβαίες επισκέψεις και ενισχύοντας την αμοιβαία κατανόηση και πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο εθνών.

Για να προσελκύσει περισσότερους Κινέζους τουρίστες, το Visit Finland σχεδιάζει να αυξήσει την προβολή των τουριστικών αξιοθέατων της χώρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ φινλανδικών ταξιδιωτικών γραφείων και εμπορικών εταίρων του κινεζικού τουρισμού μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων και εκθέσεων.

Το Visit Finland είναι μέρος του Business Finland, το οποίο είναι ο επίσημος κρατικός οργανισμός για την προώθηση του εμπορίου και των επενδύσεων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *