Η 2η Συνέλευση της εταιρικής σχέσης οικονομικής πληροφόρησης Belt and Road έγινε στη Σαγκάη

Η δεύτερη συνέλευση της εταιρικής σχέσης οικονομικής πληροφόρησης Belt and Road (BREIP) διεξήχθη την Τετάρτη στη Σαγκάη της ανατολικής Κίνας.

Εκπρόσωποι περίπου 24 ιδρυμάτων-μελών συμμετείχαν στη συνέλευση για να συζητήσουν από κοινού τις νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες του BREIP και να συμβάλουν καλύτερα στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας της Πρωτοβουλίας Belt and Road (BRI).

Η συνέλευση εξέλεξε νέα μέλη του προεδρείου της BREIP και ολοκλήρωσε την τροποποίηση του καταστατικού της.

Ο Fu Hua, πρόεδρος του ειδησεογραφικού πρακτορείου Xinhua, εξελέγη νέος εκτελεστικός πρόεδρος του προεδρείου του BREIP.

Σύμφωνα με τον Fu, το πρακτορείο ειδήσεων είναι πρόθυμο να εμβαθύνει περαιτέρω τις ανταλλαγές και τη συνεργασία με τα μέλη του BREIP για να προωθήσει δυναμικά την κατασκευή του δικτύου κοινής χρήσης.

Στη συνέλευση, το BREIP δημιούργησε ένα γραφείο συνδέσμου στη Σαγκάη, το οποίο πρόκειται να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τα μέλη του BREIP, συμπεριλαμβανομένων πόρων πληροφοριών, επιχειρηματικών ανταλλαγών, οργάνωσης εκδηλώσεων κ.λπ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του BRI, το BREIP ξεκίνησε από το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua τον Ιούνιο του 2019 για να σπάσει τα εμπόδια πληροφοριών και να προωθήσει την παγκόσμια οικονομική συνδεσιμότητα πληροφοριών.

Επί του παρόντος, περίπου 56 παγκοσμίου φήμης ειδησεογραφικά πρακτορεία, οργανισμοί παροχής πληροφοριών, ερευνητικά ινστιτούτα και επιχειρηματικές ενώσεις από 37 χώρες και περιοχές έχουν ενταχθεί στο BREIP ως μέλη του.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *