Εκδήλωση προώθησης για την Έκθεση Καντονών της Κίνας πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη

Τούρκοι επιχειρηματικοί ηγέτες στην Κωνσταντινούπολη παρουσιάστηκαν στην επερχόμενη Έκθεση Εισαγωγών και Εξαγωγών της Κίνας, κοινώς γνωστή ως Έκθεση Καντόνας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τη Δευτέρα.

Στη συγκέντρωση, που διοργανώθηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης (ITO), συμμετείχαν ο Chu Shijia, γενικός διευθυντής του Κέντρου Εξωτερικού Εμπορίου της Κίνας, και ο Wei Xiaodong, γενικός πρόξενος της Κίνας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Chu, ο οποίος ηγείται του κυβερνητικού φορέα που είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή και την προώθηση της Έκθεσης της Καντόνας, είπε ότι η έκθεση είναι ένα από τα πιο σημαντικά εμπορικά γεγονότα στην Κίνα και έχει προσελκύσει παγκόσμιο κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Chu τόνισε επίσης ότι η φετινή έκθεση θα επικεντρωθεί σε πράσινα προϊόντα χαμηλών εκπομπών άνθρακα, έξυπνα και καινοτόμα προϊόντα.

Από την πλευρά του, ο γενικός πρόξενος της Κίνας τόνισε τον ιστορικό ρόλο της έκθεσης στην προώθηση του εμπορίου μεταξύ Τουρκίας και Κίνας, ενισχύοντας παράλληλα τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών από την ίδρυσή της το 1957.

Ο Ahmet Ozer, αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ITO, επεσήμανε ότι περίπου 150 τουρκικές εταιρείες συμμετέχουν στην Έκθεση Καντόνας κάθε χρόνο, προσθέτοντας ότι στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός σε 250 στο εγγύς μέλλον.

«Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης είναι πάντα έτοιμο να παράσχει την απαραίτητη υποστήριξη για να συμβάλει στην αύξηση των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας», δήλωσε ο Ozer.

Το ITO, με 700.000 μέλη, κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εμπορικών επιμελητηρίων της Τουρκίας.

Η 134η έκδοση του Canton Fair έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου στο Guangzhou, στη νότια Κίνα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα της έκθεσης θα προσφέρει υπηρεσίες σε εκθέτες και αγοραστές μέχρι το κλείσιμό της στις 4 Νοεμβρίου.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *