Αυξήθηκαν οι ενοικιάσει αυτοκινήτων στην Κίνα χάρη στο τουρισμό

Η Car Inc., μια μεγάλη κινεζική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ανέφερε σημαντική αύξηση στα αιτήματα ενοικίασης αυτοκινήτων κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Η εταιρεία δήλωσε ότι τα συνολικά αιτήματα για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κίνα αυξήθηκαν κατά περίπου 50% από έτος σε έτος, ξεπερνώντας τα νούμερα από το 2019. Αυτή η αυξημένη ζήτηση μπορεί να αποδοθεί στους πολλούς ανθρώπους που ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Επιπλέον, η εταιρεία τόνισε ότι οι παραγγελίες από νέους χρήστες αυξήθηκαν σχεδόν κατά 80%, σημειώνοντας ένα άνευ προηγουμένου ρεκόρ. Πάνω από το 80% των συνολικών παραγγελιών έγιναν σε διάφορες πόλεις.

Οι υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κίνα έχουν σημειώσει αύξηση στις μακροχρόνιες ενοικιάσεις πέντε ημερών ή περισσότερο, με αύξηση 70% από έτος σε έτος. Επιπλέον, η Car Inc. δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν ότι τα αιτήματα για υπηρεσίες ενοικίασης νέων ενεργειακών οχημάτων έχουν αυξηθεί κατά περισσότερο από 150% από έτος σε έτος, καθώς η υποδομή της χώρας για νέα ενεργειακά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των σταθμών φόρτισης, βελτιώθηκε το 2019.

Η εγχώρια τουριστική βιομηχανία της Κίνας γνώρισε σημαντική ώθηση αυτό το καλοκαίρι, με περισσότερα από 1,8 δισεκατομμύρια τουριστικά ταξίδια να πραγματοποιουνται. Αυτό έχει δημιουργήσει 1,21 τρισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 130 δισεκατομμύρια ευρώ) σε έσοδα από τον τουρισμό. Η εταιρεία ανέφερε άνοδο στις κρατήσεις για υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τις επερχόμενες αργίες του φθινοπώρου και της εθνικής ημέρας, με αύξηση άνω του 200% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και άνω του 30% σε σύγκριση με το 2019. Φέτος, ο τομέας των υπηρεσιών ήταν κρίσιμος για την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας.

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή, οι τιμές για ταξίδια και διαμονή αυξήθηκαν ταχύτερα τον Αύγουστο σε σχέση με το προηγούμενο έτος πράγμα που επιβεβαιώνει την έντονη ζήτηση για κατανάλωση υπηρεσιών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *