Το ZF Group ανοίγει κέντρο Ε&Α στην Κίνα

Ο Γερμανός προμηθευτής αυτοκινήτων ZF Group άνοιξε ένα νέο κέντρο Ε&Α στο Guangzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Guangdong της νότιας Κίνας, όπου ξεκίνησε επίσης την κατασκευή ενός εργοστασίου ηλεκτρονικών αυτοκινήτων.

Το τεχνολογικό κέντρο Guangzhou είναι το τέταρτο κέντρο Ε&Α της εταιρείας στην Κίνα και το πρώτο στη νότια Κίνα. Επικεντρώνεται σε τομείς όπως η ανάπτυξη λογισμικού, η μηχανοτρονική σχεδίαση και η ενοποίηση συστημάτων, δήλωσε η ZF σε τελετή έναρξης την Τρίτη.

Προγραμματισμένο για μαζική παραγωγή το 2025, το εργοστάσιο στο Guangzhou είναι το δεύτερο εργοστάσιο ηλεκτρονικών αυτοκινήτων της ZF στην Κίνα, τα προϊόντα της οποίας θα περιλαμβάνουν προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS), ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και ελεγκτές πλαισίου.

«Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να επενδύουμε στην Κίνα, η οποία οδηγεί τον κόσμο σε τεχνολογίες αιχμής και επαναλαμβανόμενες τεχνολογίες», δήλωσε ο Stephan von Schuckmann, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου ZF.

Το Guangzhou βρίσκεται στην περιοχή Δέλτα του ποταμού Pearl, η οποία διαθέτει ισχυρή τεχνολογική και κατασκευαστική ικανότητα και είναι ένα από τα μεγαλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων στην Κίνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ZF, Holger Klein, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι οι δραστηριότητες Ε&Α της εταιρείας στην Κίνα γίνονται ολοένα και πιο σημαντικές καθώς η εταιρεία χρειάζεται τοπική προσαρμογή για να κερδίσει ταχύτητα σε αυτή την αγορά, την οποία περιέγραψε ως μια πολύ «καινοτομία και προσφορά».


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *