Το Alibaba Cloud εγκαινιάζει ψηφιακό εργαστήριο στην Ιαπωνία

Η Alibaba Cloud, ο βραχίονας υπολογιστών νέφους του κινεζικού γίγαντα του Διαδικτύου Alibaba, ανακοίνωσε την Τρίτη την έναρξη ενός εργαστηρίου ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ιαπωνία, καθώς επιδιώκει να συνεργαστεί με τοπικές επιχειρήσεις για να επιταχύνει την ψηφιοποίηση.

Το εργαστήριο, που στοχεύει κυρίως τομείς όπως το λιανικό εμπόριο και η εφοδιαστική, στοχεύει να αναπτύξει από κοινού καινοτόμες βιομηχανικές λύσεις με τα συμμετέχοντα μέλη στην Ιαπωνία, σύμφωνα με ενημέρωση Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Alibaba Cloud και οι τεχνολογικοί της συνεργάτες θα παρέχουν πόρους όπως υπολογιστικό νέφος, υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης και βιομηχανική τεχνογνωσία στα μέλη του προγράμματος για να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ιαπωνία για να προωθήσουμε το DX (ψηφιακός μετασχηματισμός) και το EX (εμπειρία μετασχηματισμού) σε όλους τους τομείς μέσω αυτής της νέας πρωτοβουλίας», δήλωσε ο Unique Song, country manager της Alibaba Cloud Intelligence στην Ιαπωνία.

Τα αρχικά μέλη του εργαστηρίου περιλαμβάνουν την εταιρεία ακινήτων της Ιαπωνίας Tokyu Land Corporation και την εταιρεία ένδυσης TSI Holdings. Εταιρείες όπως το στούντιο παιχνιδιών της Ιαπωνίας JP Games και η εταιρεία ζωντανής ροής LaLa Station από τη Νότια Κορέα θα συμμετάσχουν ως τεχνολογικοί συνεργάτες για να παρέχουν την τεχνογνωσία τους στα μέλη.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα συγκεντρώνονται σε τακτική βάση για εκδηλώσεις δικτύωσης, εκπαίδευση τεχνολογίας και κοινή χρήση τάσεων της βιομηχανίας για να επωάσουν εφαρμογές επόμενης γενιάς, σύμφωνα με το Alibaba Cloud.

Το εργαστήριο, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν τοπικές εταιρείες, είναι πλέον ανοιχτό για αίτηση. Το Alibaba Cloud αναμένει να δει περισσότερους από 60 τοπικούς συμμετέχοντες μέχρι το τέλος αυτού του έτους.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *