Προσφορές έργων υψηλής τεχνολογίας για ιατρικές συσκευές, βιοϊατρική και επεξεργασία τροφίμων

Συνολικά 55 συμφωνίες έργων βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνουν μια συνδυασμένη συμφωνημένη επένδυση 12,6 δισεκατομμυρίων γιουάν υπογράφηκαν πρόσφατα στο λιμάνι Ελεύθερου Εμπορίου Χαϊνάν (FTP) της νότιας Κίνας, σύμφωνα με το επαρχιακό Υπουργείο Εμπορίου.

Τα έργα καλύπτουν πολλούς τομείς όπως ιατρικές συσκευές, βιοϊατρική, επεξεργασία τροφίμων, εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος, νέα υλικά, έξυπνη επιμελητεία, επεξεργασία κοσμημάτων, αεροδιαστημική και αεροπορία και ψηφιακή οικονομία.

Η βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας του Χαϊνάν γνώρισε ταχεία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Ο αριθμός των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας στη νησιωτική επαρχία αυξήθηκε σε 1.527 το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους από 838 το 2020.

Η απόδοση της επιχείρησης έχει βελτιωθεί. Τους πρώτους έξι μήνες, η προστιθέμενη αξία των κατασκευαστών υψηλής τεχνολογίας της Χαϊνάν με κύρια επιχειρηματικά έσοδα 20 εκατομμυρίων γιουάν και άνω αυξήθηκε 15,2% σε ετήσια βάση και αυτή των κατασκευαστών εξοπλισμού πάνω από το καθορισμένο μέγεθος αυξήθηκε κατά 31,5% από έτος σε έτος.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *