Οι επενδύσεις της Κίνας στην τεχνητή νοημοσύνη θα φτάσουν τα 38 δις ευρώ το 2027

Οι επενδύσεις της Κίνας στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) εκτιμάται ότι θα φτάσουν τα 38 δισεκατομμύρια ευρώ το 2027, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 9% του παγκόσμιου συνόλου, σύμφωνα με έκθεση του κλάδου.

Η Κίνα συνέχισε να ενισχύει τον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης τα τελευταία χρόνια, δήλωσε η παγκόσμια εταιρεία έρευνας αγοράς International Data Corporation (IDC).

Στο μέλλον, με την κυβερνητική υποστήριξη και έναν γρήγορο ρυθμό βιομηχανικών αναβαθμίσεων, η τεχνολογία AI θα ενσωματωθεί στις διαφορετικές απαιτήσεις της βιομηχανίας και θα γίνει μέρος προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρηματικών μοντέλων, πρόσθεσε η IDC.

Εν μέσω πρόσφατων ανακαλύψεων στην τεχνολογία AI και βελτιωμένης ενσωμάτωσης εφαρμογών, πολλές επιχειρήσεις προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν προηγμένες τεχνολογίες που αντιπροσωπεύονται από την τεχνητή νοημοσύνη για να προσαρμοστούν στο γενικό τοπίο της αγοράς ψηφιακής νοημοσύνης, να ενδυναμώσουν νέες επιχειρήσεις και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να καθορίσουν την αξία των έξυπνων στόχων λήψης αποφάσεων , τροφοδοτώντας κατά συνέπεια μια αύξηση στις προσαρμοσμένες απαιτήσεις για τεχνητή νοημοσύνη, είπε η IDC.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *