Νέο αεροπορικό δρομολόγιο εμπορευμάτων ξεκίνησε για τη σύνδεση της Κεντρικής Κίνας με τις Φιλιππίνες

Ένα φορτηγό αεροπλάνο έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο Zhengzhou Xinzheng το βράδυ της Τετάρτης, σηματοδοτώντας την έναρξη της αεροπορικής διαδρομής φορτίου που συνδέει τη Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, με την Zhengzhou, την πρωτεύουσα της επαρχίας Henan της κεντρικής Κίνας, ανέφερε το Chinanews.com.

Η υπηρεσία φορτίου χρησιμοποιεί αεροσκάφος Boeing 737-800 και εκτελεί τρεις φορές την εβδομάδα αρχικά, οι οποίες θα αυξηθούν σταδιακά σε έξι εβδομαδιαίες πτήσεις τον Σεπτέμβριο.

Οι εισαγωγές από τις Φιλιππίνες ήταν κυρίως φρέσκα τρόφιμα όπως ρυζόχελο, durian και φρέσκα ψάρια στον πάγο, ενώ οι εξαγωγές αποτελούνταν κυρίως από αγαθά ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ως σημαντικός κόμβος εφοδιαστικής αεροδρομίων στην Κίνα, το αεροδρόμιο στο Zhengzhou έχει ήδη ανοίξει πολλές διεθνείς διαδρομές φορτίου το 2023 που συνδέουν την πόλη με τη Λιέγη του Βελγίου, τη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και τη Σεούλ στη Δημοκρατία της Κορέας (ROK).

Στο μέλλον, θα δημιουργηθούν περισσότερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες εμπορευμάτων με διευρυμένη επιχειρηματική κλίμακα, με στόχο την προώθηση υψηλής ποιότητας ανάπτυξης του Zhengzhou ως αεροπορικού κόμβου στην Κίνα, σύμφωνα με την Henan Airport Group, τον φορέα εκμετάλλευσης του αεροδρομίου Zhengzhou.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *