Η SEG Solar κατατάσσεται μεταξύ των παγκόσμιων κατασκευαστών ηλιακών πάνελ

Η SEG Solar (SEG), κορυφαίος παραγωγός φωτοβολταϊκών (PV) μονάδων στις ΗΠΑ για τις αγορές κοινής ωφελείας, εμπορικής και οικιακής χρήσης, κατατάχθηκε στη λίστα των παγκόσμιων κατασκευαστών ηλιακής ενέργειας Tier 1 στις προοπτικές της αγοράς του BloombergNEF (BNEF) για το τρίτο τρίμηνο.

Η SEG είναι ενθουσιασμένη που η BNEF αναγνώρισε το μακρύ και επιτυχημένο ιστορικό της εταιρείας ως αξιόπιστο και αξιόπιστο εταίρο για τη χρηματοδότηση έργων στον ηλιακό χώρο. Η εκτεταμένη εμπειρία της SEG που βοηθά τους προγραμματιστές και τους ιδιοκτήτες έργων με βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες δομές χρηματοδότησης χρέους και μετοχών της επιτρέπει να παρέχει αποτελεσματικές και δημιουργικές λύσεις για περίπλοκες συναλλαγές, δήλωσε ο Jim Wood, Διευθύνων Σύμβουλος της SEG.

Οι πελάτες έχουν πολλές επιλογές για την προμήθεια μονάδων στην τρέχουσα αγορά και η SEG πιστεύει ότι η ευέλικτη και προσανατολισμένη στα αποτελέσματα προσέγγισή της για την πραγματοποίηση συμφωνιών διαχωρίζει την εταιρεία από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Η SEG κατανοεί τον ρόλο της στη συνολική ανάπτυξη του έργου και θέτει ως προτεραιότητα τη συνεργασία με τους ιδιοκτήτες και τα μέρη χρηματοδότησης για να φέρει την ενέργεια στο δίκτυο όσο το δυνατόν πιο ομαλά, πρόσθεσε ο Wood.

Το σύστημα κατάταξης της BNEF είναι γνωστό για την αυστηρή αξιολόγηση διαφόρων κριτηρίων, όπως η ποιότητα των προϊόντων, η συμμετοχή σε κυβερνητικά έργα και η πρόσβαση σε τραπεζική χρηματοδότηση. Η SEG είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές των ΗΠΑ που έχει καταχωρηθεί στη λίστα του Tier 1.

Η SEG υπερηφανεύεται για τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, πιστοποιώντας όλα τα προϊόντα της μέσω αξιολογήσεων τρίτων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Χιούστον του Τέξας εστιάζει στρατηγικά σε προηγμένες γραμμές παραγωγής TOPCon, με σχέδια να αξιοποιήσει την αγορά εξαρτημάτων TOPCon των ΗΠΑ. Το εργοστάσιο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την παραγωγή το 2024 και θα συμβάλει σημαντικά στην τοπική ενοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας της SEG.

Ιδρύθηκε το 2016, η SEG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής κάθετα ολοκληρωμένου φωτοβολταϊκού με έδρα το Χιούστον του Τέξας, στις ΗΠΑ και είναι αφοσιωμένος στην παροχή αξιόπιστων και οικονομικά αποδοτικών ηλιακών συλλεκτών στην αγορά. Η SEG θα έχει περισσότερα από 5,5 GW παγκόσμιας δυναμικότητας παραγωγής μονάδων το 2024. Μέχρι το τέλος του 2022, περισσότερα από 2 GW προϊόντων SEG έχουν εγκατασταθεί στις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *