Η SAIC Volkswagen ανακαλεί περισσότερα από 83.000 οχήματα στην Κίνα

Η σινο-γερμανική κοινοπραξία SAIC Volkswagen έχει αρχίσει να ανακαλεί περισσότερα από 83.000 οχήματα στην Κίνα λόγω ελαττωμάτων, σύμφωνα με τη ρυθμιστική αρχή αγοράς της χώρας.

Η ανάκληση ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου και αφορά 57.659 οχήματα του μοντέλου Polo Plus που κατασκευάστηκαν από τις 12 Οκτωβρίου 2020 έως τις 17 Μαρτίου 2022 και 25.838 οχήματα T-Cross που παράγονται μεταξύ 12 Οκτωβρίου 2020 και 25 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου δήλωση που διατίθεται στον ιστότοπο της κρατικής διοίκησης για τη ρύθμιση της αγοράς.

Ενδέχεται να συσσωρευτούν εναποθέσεις καυσίμου μεταξύ των πτερωτών και του περιβλήματος της πτερωτής στην αντλία καυσίμου, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απρόσκοπτη λειτουργία των πτερωτών και δυσλειτουργία της αντλίας καυσίμου. Σε ακραίες περιπτώσεις, τα οχήματα ενδέχεται να χάσουν ρεύμα, σύμφωνα με τη δήλωση.

Η SAIC Volkswagen δήλωσε ότι θα παράσχει δωρεάν αντικατάσταση βελτιωμένων αντλιών καυσίμου για τα οχήματα στο πλαίσιο της ανάκλησης για την εξάλειψη των κινδύνων για την ασφάλεια.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *