Η κινεζική διαδικτυακή πλατφόρμα κερδίζει δημοτικότητα στους Κουβανούς χρήστες

Ο Daniel Lasso, ο οποίος διατηρεί ένα τυπογραφείο στην περιοχή El Vedado της Αβάνας, έχει επωφεληθεί πολύ από το Nihao53, μια κινεζική διαδικτυακή πλατφόρμα για χονδρικό εμπόριο που έχει γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής στους Κουβανούς χρήστες.

Με πτυχίο νομικής από το Πανεπιστήμιο της Αβάνας, ο Lasso άνοιξε μια οικογενειακή επιχείρηση πριν από πέντε χρόνια. Ο 36χρονος αποκτά τακτικά προϊόντα μέσω της πλατφόρμας, όπως κύπελλα, ποτήρια, μπρελόκ και μαγνήτες.

Είπε στο Xinhua ότι η πρόσβαση στην κινεζική αγορά βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας της επιχείρησής του εξασφαλίζοντας μια σταθερή προσφορά προϊόντων.

«Μέχρι στιγμής όλα καλά», είπε. “Αγοράζουμε προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στην αγορά της Κούβας. Βοηθά στην επέκταση της επιχείρησής μας και στην αύξηση των κερδών μας.”

Ο συνεργάτης του Lasso, Fidel Nunez, είπε ότι η ποιότητα των κινεζικών προϊόντων είναι αναμφισβήτητη.

«Ήταν πολύ επωφελές για την επιχείρησή μας», είπε ο 39χρονος. «Η συνεργασία μας με τη Nihao53 οδήγησε σε άλμα στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας».

Αλλού στην πόλη, ο 25χρονος Alejandro Rodriguez, ο οποίος διατηρεί ένα παντοπωλείο στην περιοχή Playa, έχει επίσης επωφεληθεί από την πλατφόρμα.

Τώρα αγοράζουμε είδη υγιεινής στην πλατφόρμα. Πρέπει επίσης να πάρουμε σάλτσες ντομάτας, ζυμαρικά και κατεψυγμένα τρόφιμα. Προσφέρει ένα ευέλικτο σύστημα πληρωμών”, είπε ο Rodriguez.

Η ψηφιακή πλατφόρμα Nihao53, που ξεκίνησε στην Κούβα τον Νοέμβριο του 2011 και λειτουργεί από τον κινεζικό όμιλο Leke Holding Group, προσφέρει μια ποικιλία πρώτων υλών, τροφίμων και ειδών υγιεινής στους Κουβανούς χρήστες. Τώρα έχει σχεδόν 2.000 εγγεγραμμένους τοπικούς χρήστες.

Ο Mario Rios, διευθυντής του τμήματος επιχειρηματικής ανάπτυξης και πωλήσεων της Nihao53 στην Κούβα, είπε στο Xinhua ότι η πλατφόρμα θα παρέχει σύντομα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για επιχειρήσεις μικρής κλίμακας στο νησί.

«Αναμένουμε επίσης να εισάγουμε υποδομές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο μέλλον», είπε. «Θα συνεχίσουμε να στοιχηματίζουμε στην αγορά της Κούβας».

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομίας και Σχεδιασμού της Κούβας, περισσότερες από 8.590 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν εγκριθεί να λειτουργούν στη χώρα από τον Σεπτέμβριο του 2021.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *