Η Κίνα διαθέτει 732 εκατομμύρια γιουάν για γεωργικές εργασίες ανακούφισης από καταστροφές

Η Κίνα διέθεσε την Τρίτη κεφάλαια για την αντιμετώπιση καταστροφών συνολικού ύψους 732 εκατομμυρίων γιουάν (περίπου 102,3 εκατομμύρια ευρώ) για τη στήριξη της ανάκαμψης της γεωργικής παραγωγής, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών της χώρας.

Τα κεφάλαια εκδόθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Γεωργίας και Αγροτικών Υποθέσεων και θα διοχετευθούν σε εννέα επαρχιακές περιφέρειες, συμπεριλαμβανομένων των Hebei, Jilin, Heilongjiang και Fujian, καθώς και στον Όμιλο Beidahuang, έναν από τους σημαντικότερους αγροτικούς και αγροτικούς κλάδους της Κίνας.

Τα κεφάλαια προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για επείγουσες γεωργικές εργασίες ελέγχου πλημμύρας και ανακούφισης από καταστροφές, καθώς και για τη στήριξη της γεωργικής παραγωγής μετά την καταστροφή.

Οι κατάλληλες επιδοτήσεις θα εφαρμοστούν σε αγορές γεωργικών υλικών όπως σπόροι, σπορόφυτα, λιπάσματα, φυτοφάρμακα και λειτουργικές υπηρεσίες για την επανέναρξη της γεωργικής παραγωγής και σε επισκευές κατεστραμμένων εγκαταστάσεων αγροτικής παραγωγής, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.

Οι βροχοπτώσεις ρεκόρ που έφερε ο τυφώνας Doksuri έπληξαν τη βόρεια Κίνα, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες και εγκαταστάσεις γεωργικής παραγωγής και οδηγώντας σε πλημμύρες στις πόλεις.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *