Βελτίωση για τα κεαμικά της Huairen στο Shanxi

Η Huairen, μια πόλη γνωστή ως πρωτεύουσα της καθημερινής κεραμικής στη βόρεια Κίνα, αγκαλιάζει αξιοσημείωτη πρόοδο στην περιφερειακή επωνυμία ως τελευταίος δείκτης για τη μέτρηση της επικοινωνίας και της επιρροής της μάρκας κεραμικών που έχει αυξηθεί εμφανώς από τον Ιανουάριο του 2022.

Στις 29 Ιουνίου, το Xinhua·Huairen Ceramics Brand Communication Index έκανε το ντεμπούτο του στο φόρουμ για την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας της χαρακτηριστικής ελαφριάς βιομηχανίας που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 1ης Shanxi Characteristic Professional Town Investment and Trade Expo.

Συντάχθηκε από την China Economic Information Service (CEIS), ο δείκτης βασισμένος σε δύο βασικά στοιχεία που βασίζονται σε μεγάλα δεδομένα, τη δημοτικότητα και την αξιοπιστία για την παρακολούθηση της επικοινωνιακής αποτελεσματικότητας και της επιρροής των κεραμικών της Huairen, αυξήθηκε έως και 16,25% σε τρίμηνο από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο.

Λόγω της γόνιμης γεωγραφικής επωνυμίας στη συνεχή ανάπτυξη των αναφορών των μέσων ενημέρωσης, εν μέρει χάρη σε μια σειρά συσκέψεων συστάσεων και θεματικών δραστηριοτήτων προώθησης, η πόλη είδε συχνά την εμφάνιση λέξεων βουητού σε σχέση με τη Huairen, όπως “βιομηχανικές ομάδες”, “μάρκες”, “ποιότητα”. ” και “επαγγελματική πόλη” στο δεύτερο τρίμηνο.

Ο Zhang Chun, καθηγητής στο Jingdezhen Ceramic University είπε ότι η κεραμική Huairen, ως περιφερειακή μάρκα, έχει ήδη μια συγκεκριμένη φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και μια παρτίδα τοπικών εταιρικών συγκροτημάτων κερδίζει επίσης δημοτικότητα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Zhang πρότεινε ότι η Huairen μπορεί να επιδιώξει περαιτέρω ανάπτυξη υψηλής ποιότητας της τοπικής βιομηχανίας κεραμικών μέσω εκστρατειών για τη βελτίωση της βιομηχανικής ποιότητας, των δημόσιων υπηρεσιών, των προτύπων επωνυμίας και της κατασκευής κεραμικών πόλεων.

Ως πόλη όπου παράγονται περίπου τα δύο τρίτα των ημερήσιων κεραμικών προϊόντων της Κίνας, η Huairen ακολουθεί πάντα τη διαφοροποίηση των προϊόντων, τη βελτιστοποίηση ποιότητας και την επωνυμία για να βελτιώσει την επιρροή της τοπικής βιομηχανίας κεραμικών.

Με ετήσια παραγωγή κεραμικών 6,3 δισεκατομμυρίων γιουάν, η Huairen σχεδιάζει να δημιουργήσει μια επαγγελματική πόλη με κεραμικά με κορυφαία βιομηχανική οικολογία και συνολική ετήσια παραγωγή 10 δισεκατομμυρίων γιουάν έως το 2025 και 30 δισεκατομμυρίων γιουάν έως το 2035.

Επί του παρόντος, τα κεραμικά προϊόντα της καθημερινής πρωτεύουσας κεραμικών της βόρειας Κίνας εξάγονται ευρέως σε χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Κεντρικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής και οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν αισθητά περίπου το 50% των τοπικών πωλήσεων κεραμικών.

Το 2022, η επαγγελματική πόλη κεραμικών Huairen συμπεριλήφθηκε στην πρώτη παρτίδα των 10 κορυφαίων χαρακτηριστικών επαγγελματικών πόλεων από την επαρχία Shanxi, όπου η 1η Shanxi Characteristic Professional Town Investment and Trade Expo συγκλήθηκε στις 28-30 Ιουνίου για να ενισχύσει την επιρροή των τοπικών εμπορικών σημάτων και να επιταχύνει τη βιομηχανία ομαδοποίηση για win-win συνεργασία.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *