Το PingPong και το AliExpress ενώνουν τα χέρια για να παρέχουν υπηρεσία διασυνοριακής είσπραξης πληρωμών

Η παγκόσμια πλατφόρμα πληρωμών PingPong δημιούργησε πρόσφατα συνεργασία με την AliExpress, μια πλατφόρμα διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου υπό τον κινεζικό γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba Group, για την παροχή διασυνοριακών υπηρεσιών πληρωμών και είσπραξης, ανέφερε τη Δευτέρα η China Securities Journal.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι Κινέζοι πωλητές μπορούν να επιλέξουν το PingPong ως τρόπο είσπραξης πληρωμών στην εφαρμογή AliExpress. Μετά την ολοκλήρωση της επαλήθευσης του λογαριασμού, μπορούν να λαμβάνουν πληρωμές από πωλήσεις στο εξωτερικό και να κάνουν ανάληψη χρημάτων σε υπεράκτια RMB, χερσαία RMB και άλλα πολλαπλά νομίσματα.

Ταυτόχρονα, οι χρήστες του PingPong μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στις αντίστοιχες υπηρεσίες επιλέγοντας «πλατφόρμα AliExpress» στο backend και ολοκληρώνοντας τη δέσμευση του λογαριασμού.

Το PingPong ιδρύθηκε αρχικά με σκοπό να βοηθήσει τους πωλητές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για το παγκόσμιο εμπόριο με ασφαλή και βολικό τρόπο. Αυτό είναι επίσης μια από τις σημαντικές προϋποθέσεις για τη διευκόλυνση της συνεργασίας μεταξύ AliExpress και PingPong”, δήλωσε ο Lu Shuai, συνιδρυτής του PingPong.

Αυτή η συνεργασία όχι μόνο σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία πληρωμών της AliExpress με έναν εξωτερικό συνεργάτη, αλλά καταδεικνύει επίσης την αποφασιστικότητα της Alibaba να προωθήσει τις ανοιχτές και κερδοφόρες εταιρικές σχέσεις οικοσυστημάτων του κλάδου. Και τα δύο μέρη ελπίζουν να ενώσουν τα χέρια για να βελτιστοποιήσουν τα προϊόντα και να επεκτείνουν τα όρια υπηρεσιών για να υποστηρίξουν τους Κινέζους πωλητές να φτάσουν σε μια ευρύτερη παγκόσμια αγορά και να επιταχύνουν την παγκοσμιοποίηση της κινεζικής επωνυμίας, πρόσθεσε ο Lu.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *