Το Λονδίνο φιλοξενεί το China International Supply Chain Expo roadshow

Το roadshow της πρώτης China International Supply Chain Expo (CISCE) πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την Τετάρτη, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 140 εκπρόσωποι από βρετανικές και κινεζικές επιχειρηματικές ενώσεις, επιχειρήσεις και οργανισμοί μέσων ενημέρωσης.

Η CISCE, που θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2023, θα είναι η πρώτη στον κόσμο έκθεση σε εθνικό επίπεδο αφιερωμένη στις αλυσίδες εφοδιασμού. Δημιουργεί μια νέα δημόσια πλατφόρμα για παγκόσμιες προσπάθειες για την προώθηση της σταθερής και απρόσκοπτης λειτουργίας των βιομηχανικών και εφοδιαστικών αλυσίδων για οικονομική ανάπτυξη, είπε στους συμμετέχοντες στο roadshow ο Bao Ling, υπουργός της Κινεζικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ).

Ο Bao προέτρεψε τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να κάνουν πλήρη χρήση του CISCE για να εξερευνήσουν ευκαιρίες συνεργασίας, να μοιραστούν τα αναπτυξιακά μερίσματα της Κίνας και να επεκτείνουν τον χώρο για τις επιχειρήσεις εκεί.

Ο Sherard Cowper-Coles, πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Κίνας-Βρετανίας, δήλωσε ότι χαιρετίζει θερμά και υποστηρίζει την έκθεση και ότι θα ηγηθεί μιας αντιπροσωπείας από το Ηνωμένο Βασίλειο που θα συμμετάσχει με ενθουσιασμό.

«Αυτό που κάνουμε είναι να ανταπεξέλθουμε ενάντια στις δυνάμεις της άγνοιας και της αποπαγκοσμιοποίησης, διασφαλίζοντας ότι ο κόσμος παραμένει συνδεδεμένος οικονομικά, εμπορικά και πολιτιστικά προς το συμφέρον όλων των ανθρώπων μας», δήλωσε ο Cowper-Coles.

Με προγραμματισμένο εκθεσιακό χώρο άνω των 100.000 τετραγωνικών μέτρων, το CISCE στο Πεκίνο θα διαθέτει πέντε αλυσίδες εφοδιασμού: έξυπνα οχήματα, πράσινη γεωργία, καθαρή ενέργεια, ψηφιακή τεχνολογία και υγιή ζωή και θα διαθέτει επίσης εκθεσιακό χώρο υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας, δήλωσε ο Yu Jianlong, αντιπρόεδρος του China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT).

Ο Jack Perry, πρόεδρος των “Young Icebreakers” του 48 Group Club (μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα το Λονδίνο αφιερωμένη στην προώθηση του διμερούς εμπορίου μεταξύ Κίνας και Ηνωμένου Βασιλείου) και διευθύνων σύμβουλος (CEO) της London Export Corporation, δήλωσε ότι οι προσπάθειες και οι ενέργειες του CCPIT έδειξαν ότι “υπάρχει ενδιαφέρον για να εξερευνήσουμε και να διορθώσουμε τα προβλήματα στην Κίνα”.

«Χωρίς γρήγορες, αξιόπιστες και σε λογικές τιμές αλυσίδες εφοδιασμού, δεν θα υπάρχει καμία επιχείρηση για να έχετε και να εργαστείτε», είπε.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *