Το εξωτερικό εμπόριο της Σαγκάης ξεπερνά τα 2 τρισεκατομμύρια γιουάν το πρώτο εξάμηνο

Το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, το εξωτερικό εμπόριο της Σαγκάης αυξήθηκε κατά 11,4% σε ετήσια βάση σε περισσότερα από 2 τρισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 280 δισεκατομμύρια ευρώ), σημειώνοντας υψηλό ρεκόρ για αυτήν την περίοδο του έτους, δήλωσαν οι τοπικές τελωνειακές αρχές.

Συγκεκριμένα, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις της πόλης συνέβαλαν περισσότερο από το ήμισυ της ισχυρής ανάπτυξης του εξωτερικού εμπορίου κατά τη διάρκεια της περιόδου, υποδηλώνοντας 20,7% ετήσια αύξηση στις εισαγωγές και τις εξαγωγές του κλάδου — ταχύτερα από τις επιχειρήσεις που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και τις κρατικές επιχειρήσεις.

Υποδεικνύει ότι ο ιδιωτικός τομέας της Σαγκάης παρήγαγε συνολική αξία εισαγωγών και εξαγωγών περίπου 3,54 δισεκατομμυρίων γιουάν κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της περιόδου. Αυτό δείχνει πώς ο τομέας έχει γίνει ένας σημαντικός επιταχυντής για τη συνεχή ανάπτυξη του εξωτερικού εμπορίου της πόλης.

Από το σύνολο, οι εξαγωγές της Σαγκάης ανήλθαν σε περισσότερα από 846 δισεκατομμύρια γιουάν το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αυξημένες κατά 15,2% σε ετήσια βάση, ενώ οι εισαγωγές της ανήλθαν συνολικά σε 1,25 τρισεκατομμύρια γιουάν, αυξημένες κατά 9,1% σε ετήσια βάση.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *