Κυκλοφόρησε επίσημα ο δείκτης τιμών φλάντζας Xinhua Dingxiang στην επαρχία Shanxi της Βόρειας Κίνας

Η ομάδα ευρετηρίου Xinhua του ειδησεογραφικού πρακτορείου Xinhua παρουσίασε πρόσφατα τον «Δείκτη Τιμών Φλάντζας Xinhua·Dingxiang» στην κομητεία Dingxiang, στην επαρχία Shanxi της βόρειας Κίνας.

Αποτελώντας τρεις επιμέρους δείκτες, ο δείκτης αντιπροσωπεύει τους σημαντικούς όγκους σφυρηλάτησης από την κομητεία Dingxiang για φλάντζες αιολικής ενέργειας, σφυρηλάτηση μηχανημάτων μηχανικής και πετροχημικές φλάντζες. Καθώς η παραγωγή αιολικής ενέργειας έχει αποκτήσει αυξημένη προβολή στη νέα βιομηχανία ενέργειας τα τελευταία χρόνια, η προσοχή στις φλάντζες αιολικής ενέργειας έχει αυξηθεί παρομοίως, με τις τιμές να επηρεάζονται σημαντικά από εποχιακούς παράγοντες και παράγοντες πολιτικής.

Το 2021, λόγω της λήξης των επιδοτήσεων πολιτικής, οι κατασκευαστές ανεμογεννητριών έσπευσαν να εγκαταστήσουν ομάδες αιολικής ενέργειας, με αποτέλεσμα οι τιμές της φλάντζας αιολικής ενέργειας να φτάσουν στο υψηλότερο σημείο από τον Νοέμβριο του 2021. Οι αναλυτές προβλέπουν ότι ο κλάδος είναι έτοιμος για άλλη μια κορύφωση το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον φετινό όγκο αποστολών φλάντζας να αναμένεται να είναι ο υψηλότερος τα τελευταία τρία χρόνια.

Από την άποψη της μακροοικονομικής αγοράς, οι προοπτικές ανάπτυξης για τις φλάντζες παραμένουν σταθερές και ελπιδοφόρες, ενισχυόμενες από τη συνεχή πρόοδο των υποδομών κατάντη. Από το 2013 έως το 2022, ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης της εγκατεστημένης ισχύος για ανεμογεννήτριες ήταν 19%, ενώ από το 2012 έως το 2021, ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης της χιλιομετρικής απόστασης των αγωγών μεταφοράς πετροχημικών παρέμεινε πάνω από το 4%.

Συγκεκριμένα, η Dingxiang, μία από τις πρώτες δέκα βασικές επαγγελματικές πόλεις στην επαρχία Shanxi, διαθέτει μακρά ιστορία σφυρηλάτησης. Η σφυρηλάτηση φλάντζας έχει γίνει η παραδοσιακή, μοναδική, συμφέρουσα, κορυφαία και βιοποριστική βιομηχανία της.

Το 2022, η συνολική παραγωγή φλαντζών Dingxiang έφτασε περίπου τους 1,2 εκατομμύρια τόνους, με ετήσια παραγωγική ικανότητα 1,4 εκατομμύρια τόνους, επιτυγχάνοντας συνολική αξία παραγωγής 14,2 δισεκατομμυρίων γιουάν. Εκτός από τις φλάντζες αιολικής ενέργειας, οι φλάντζες μηχανημάτων μηχανικής αντιπροσώπευαν το 65% της εθνικής παραγωγής.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *