Η Tencent ξεκινά τη συνεργασία με την πολωνική Techland

Η κινεζική εταιρεία χαρτοφυλακίου Tencent έχει γίνει ο πλειοψηφικός μέτοχος της Techland δήλωσε ο Paweł Marchewka, πρόεδρος της Techland. Η εταιρεία θα διατηρήσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τη δημιουργική ελευθερία. Ο Paweł Marchewka θα παραμείνει ο πρόεδρος της εταιρείας. Ο Paweł Marchewka μίλησε με ενθουσιασμό για τη δημιουργία συνεργασίας με την Tencent.

Σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω μια συνεργασία με την Tencent, την εταιρεία που θα γίνει ο πλειοψηφικός μέτοχος της Techland. Η συμμετοχή των δυνάμεων με την Tencent θα μας βάλει στην κορυφαία ταχύτητα όταν πρόκειται για την εφαρμογή του οράματος παιχνιδιού μας. Επιλέξαμε έναν σύμμαχο που είχε ήδη συνεργαστεί με μερικές από τις καλύτερες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο και τους βοήθησε να φτάσουν σε νέα ύψη – σέβοντας τους τρόπους να κάνουν τα πράγματα. Θα διατηρήσουμε την πλήρη κυριότητα των τίτλων μας, θα διατηρήσουμε την καλλιτεχνική και δημιουργική ελευθερία και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τον τρόπο που αισθανόμαστε ότι είναι σωστός. Θα συνεχίσω να είμαι ο γενικός διευθυντής του στούντιο. Είμαι χαρούμενος που κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα στο μέλλον – και ότι μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας – είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Techland.

Η Tencent είναι μια διεθνής τεχνολογία και η Holding Corporation, που επικεντρώνεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και στο Διαδίκτυο.

Η Techland είναι μια πολωνική εταιρεία που παράγει και δημοσιεύει παιχνίδια υπολογιστών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 από τον Paweł Marchewka. Αρχικά, επικεντρώθηκε στη μετάφραση ξένων προγραμμάτων και στη δημοσίευσή τους στην πολωνική αγορά. Το 1993, η Techland άρχισε να παράγει το δικό της λογισμικό: λεξικά, μεταφραστές και παιχνίδια στον υπολογιστή. Τον Αύγουστο του 2013, η εταιρεία ξεκίνησε ένα υποκατάστημα στο Βανκούβερ του Καναδά, που λειτουργούσε με το όνομα Digital Scapes Studios. Κατά τη δημιουργία παιχνιδιών, η εταιρεία χρησιμοποιεί τον ιδιόκτητο κινητήρα C-κινητήρα. Η μεγαλύτερη επιτυχία μεταξύ των Αγώνων που δημιουργήθηκε από την Techland επιτεύχθηκε από τη σειρά Dead Island (7,5 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλήθηκαν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013), το Dying Light (18 εκατομμύρια αντίτυπα) και το Call of Juarez (3 εκατομμύρια αντίτυπα).


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *