Η συνεργασία αδελφών πόλεων μεταξύ της Weihai και της Bucheon της Κορέας προωθεί τις ανταλλαγές και τη συνεργασία

Φέτος σηματοδοτεί την 23η χρονιά φιλικών ανταλλαγών μεταξύ της πόλης Weihai, της επαρχίας Shandong της ανατολικής Κίνας και της πόλης Bucheon της Δημοκρατίας της Κορέας (ROK).

Δύο πόλεις έχουν φτάσει σε πρακτικές ανταλλαγές και συνεργασία σε τομείς όπως η οικονομία, το εξωτερικό εμπόριο, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, ο αθλητισμός και οι ανταλλαγές νέων.

Η Weihai έχει δει επενδύσεις από έναν αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων της Κορέας, με τον αριθμό των επιχειρήσεων της Bucheon που επενδύουν στο Weihai να ανέρχεται σε 77 στο αποκορύφωμά του, δήλωσε αξιωματούχος του Γραφείου Εξωτερικών Υποθέσεων του Weihai.

Οι εταιρείες Bucheon αξιοποιούν ένα υγιές και υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον στο Weihai, ενώ ορισμένες επιχειρήσεις της Weihai επενδύουν και στην αδελφή της πόλη, και κάθε πλευρά στέλνει τακτικά προσωπικό για να συμμετάσχει σε σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η άλλη πλευρά, όπως εμπορικές συναντήσεις για ταίρι, φόρουμ υψηλής ποιότητας και διεθνή φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων.

Εν τω μεταξύ, το Πανεπιστήμιο Bucheon έχει εκτεταμένη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Shandong (Weihai), το Weihai Vocational College, το Weihai Ocean Vocational College, το Weihai Vocational Secondary Professional School κ.λπ.

«Το 2022, το πανεπιστήμιό μας και το Πανεπιστήμιο Bucheon υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας και οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν εις βάθος ανταλλαγές για την ανταλλαγή πόρων του προγράμματος σπουδών, τη μεταρρύθμιση της διδασκαλίας, την αλληλεπίδραση δασκάλου-μαθητή», δήλωσε ένας αξιωματούχος από το Weihai Vocational Secondary Professional School.

Επιπλέον, η Weihai έχει πραγματοποιήσει εδώ και καιρό δραστηριότητες ανταλλαγής οικογενειακών εμπειριών με την Bucheon και 230 μαθητές γυμνασίου και από τις δύο πλευρές έχουν συμμετάσχει σε ανταλλαγές εκτός σύνδεσης μέχρι στιγμής.

Εταιρείες κινουμένων σχεδίων από τις δύο πόλεις έχουν επίσης υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας, ενώ ομάδες ποδοσφαίρου και πινγκ-πονγκ των δύο πόλεων επισκέφτηκαν η μία την άλλη και πραγματοποίησαν φιλικούς αγώνες για την προώθηση πολιτιστικών και τουριστικών ανταλλαγών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *