Η Κίνα αποκαλύπτει κατευθυντήρια γραμμή για την ανάπτυξη της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Η Κίνα δημοσίευσε μια κατευθυντήρια γραμμή για την ενίσχυση της υγιούς ανάπτυξης του ασφαλιστικού τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Η κατευθυντήρια γραμμή εκδόθηκε από κοινού από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής και την Εθνική Ρυθμιστική Διοίκηση Χρηματοοικονομικών.

Ως νέο είδος ασφαλιστικής υπηρεσίας, η ασφάλιση κυβερνοασφάλειας θα βελτιώσει την ικανότητα των επιχειρήσεων να αντιμετωπίζουν ζητήματα κυβερνοασφάλειας, προωθώντας έτσι τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Η χώρα θα βελτιώσει περαιτέρω τις πολιτικές και τους κανονισμούς υποστήριξης, θα προωθήσει την εφαρμογή της ασφάλισης κυβερνοασφάλειας μεταξύ των επιχειρήσεων και θα καλλιεργήσει περισσότερους ασφαλιστές κυβερνοασφάλειας υψηλής ποιότητας, ανέφερε η κατευθυντήρια γραμμή.

Θα καταβληθούν επίσης προσπάθειες για να ενθαρρυνθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες να αναπτύξουν πιο διαφοροποιημένους τύπους ασφαλιστικών υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες διαχείρισης κινδύνων στον κυβερνοχώρο, πρόσθεσε.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *