Η Henan εγκαινιάζει το πρώτο ειδικό τρένο για εξαγωγή αγροτικών προϊόντων

Ένα ειδικό τρένο για εξαγωγή αγροτικών προϊόντων, που συνδέει το Zhengzhou και το Βιετνάμ, αναχώρησε από το Zhengzhou τη Δευτέρα, σηματοδοτώντας το πρώτο διεθνές τρένο ψυχρής αλυσίδας για εξαγωγή γεωργικών προϊόντων που ξεκίνησε στην επαρχία Henan της κεντρικής Κίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρένο κατευθύνεται προς την πόλη Ho Chi Minh του Βιετνάμ, μεταφέροντας έξι κοντέινερς με σκόρδο και 29 κοντέινερς με κρεμμύδια, συνολικής αξίας 3,6 εκατομμυρίων γιουάν.

Η Henan είναι η κύρια περιοχή παραγωγής γεωργικών και δευτερευόντων προϊόντων στην Κίνα και είναι επίσης η μεγαλύτερη τερματική αγορά και κέντρο διανομής φρούτων της Κίνας που εισάγονται από την ASEAN. Η Henan θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται το τρένο εμπορευμάτων με προορισμό τον ASEAN σε τακτική βάση και θα μεταφέρει περισσότερα προϊόντα Henan στις χώρες του ASEAN και θα φέρνει περισσότερα φρούτα ASEAN στο Zhengzhou, δήλωσε ο αρμόδιος υπεύθυνος της τοπικής εταιρείας διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού.

Η λειτουργία αυτού του τρένου σηματοδοτεί ότι οι κατηγορίες των εμπορευματικών τρένων Zhengzhou-ASEAN εμπλουτίζονται και η κατασκευή του έργου επίδειξης του κέντρου συγκέντρωσης εμπορευματικών τρένων Zhengzhou Κίνας-Ευρώπης έχει επιτύχει μεγάλη πρόοδο, δήλωσε ο Zhang Bo, διευθυντής της διοικητικής επιτροπής του Zhengzhou Economic και Ζώνη Τεχνολογικής Ανάπτυξης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *